bravo domnu...;)as fi venit si eu sa iti vad bolidul,dapoi nu am avut timp...data viitoare vin si eu...;)hai...bafta si sa ne auzim cu bine
la padure cu mancare, bautaura, rasete, 1, 2 prezent si pe cand la sustinere unde-i NZN-u?!?! da lasa ca totul se intampla cu un motiv, daca veneai cu dnisoara aia blonda poate nu mi-o scoteam din gand si numa ratam vitezele ;)
luata de pe o duba, sa speram ca va si da randament, oricum incercarea moarte nu are!
)! Ai si tu dreptate, am inceput asa finut la exterior, vezi ce inseamna sa-mi dai idei, oricum la exterior mai este putin de lucru.

dar e bine pozitionat acolo? adica sa nu sara pietre in el si pe urma e mai nasol....

.

amu la bun la ce iti foloseste cutia aia de racitor??
... 65cp nici nu se incalzeste uleiu 
.... 
, iar ai incurcat fisa dyno cu coparseu... pardon volvo lu' unzomby
))
bine ai venit pe forum. Dopeaz-o cat poti de mult si povestim, oricum din cate am inteles ko va mai face legale in toamna. Poti sa-ti pui carburatoare, axe, poti face comprimare, evacuare k-lumea, volanta putin usurata si cam atat pe motorul tau. Oricum ar face altfel treaba! ;)

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment