mie-mi place foarte mult starea de spirit a proprietarului .. Asa trebuie mereu sa privesti cu superficialitate astfel de ghinioane... bine ca e casco ..se rezolva ea ;)
Bafta multa!
Bafta multa!

, ori sa ma inchid in casa. Asa ca mai bine sa fie veselie, tabla e tabla - se repara. Iar de restul se ocupa Casco si RCA
.
)) prietene puteai sa ai si apa plata cu lamaie in masina , crede-ma ca nu aia te`a salvat
) auzi tu , pai de unde stii ca dumnezeu te`a salvat ma?bai , voi sunteti manipulati in ultimul hal de o institutie care produce bani pe banda rulanta de pe urma naivitatii celor ce cred in NIMIC!!!tu nu te gandesti logic unpic ca atunci cand la noi de exemplu e pacat sa speli ( nush ce sfant in calendar ) altu din china care nu are nicio treaba spala rufe de rupe?chiar nu pricepi?dc au murit atatia oameni in japonia?aa ei nu sunt crestini...si ce s-a gandit dumnezeu ca sa le dea o palma.tu zici ca dumnezeu a fost cu tine pt ca asa vrei sa zici , defapt doar norocu si sansa te`au salvat de la un accident , dar manipularea face sa zici ca dumnezeu ( adik nimeni ) te`a salvat.scuze pt offtopic dar nu ma pot abtine.
Filmuletul l-am postat pe net, cine doreste i pot da link sau daca am voie il pun aici

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment