Frumoasa masina.Neagra ii sta cel mai bine.Imi pare rau pentru incidentul cu roata de rezerva.
PS: eu nu pricep cum au putut deschide portbagajul.
PS: eu nu pricep cum au putut deschide portbagajul.
asta e si nu avem ce ii face, decat sa dam in paranoia si nu e cazul.
desi la inceput aveam mici dubii, dupa ce am vazut-o am fost indragostit de ea 1000% 

. Se mai intampla si dinastea
, noapte, usor inghetat pe jos asta e, cred ca in ultimele 2 saptamani am vazut cam ziua si accidentul, cei drept ca erau altii acolo
. Acuma am patit-o eu. Apropos vre-o recomandare in privinta unui service in care sa evaluez si sa repar? am ce am evaluat eu in bezna: schimbata bara spate, cred ca si mecanismul care tine inchis portbagajul s-a shifonat (inca se inchide portbagajul dar trebuie atentie), compartimentul rotii de rezerva sifonat in proportie de 15-20% pe coltul unde a intrat mitzibusu, carligul de tractare care se vede si prin poze.
ca sa se vada mai bine pe dedesupt. dar oricum trebuie sa am atentia la maxim dupa reparatii ca ceva pare putin cam descentrat la portbagaj
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment