If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ehhh...nu e chiar cancan - nu mergi singur pe strazi . In plus, gusturile se pot shlefui daca vin pareri sincere din partea strainilor si nu a apropiatilor.
sigpic
Nu te pune cu idiotii. Te vor trage la nivelul lor si te vor bate cu experienta.
Nu a fost coaja de portocala niciodata, doar ca nu avea linile care trebuiau,a fost prima masina pe care am facut-o, de atunci au trecut zeci de masini prin mana mea .....experienta isi va spune ulrimul cuvant acum
Tot respectul pentru tine! Coaja necoaja el singur si-a facut-o, iese coaja o mai face odata ca isi permite, nu mai trebuie sa dea bani la meseriasi
Te asteptam cu poze ;)
Ce tiganeala de izolatie ai facut...puteai sa cumperi un cablu termocontractor. Ca sa numai zic, ca firele se cositoresc nu se lasa intr-o banda izolatoare, si sa nu te miri de eventualele "rateuri" ale cb-ului.
Ce tiganeala de izolatie ai facut...puteai sa cumperi un cablu termocontractor. Ca sa numai zic, ca firele se cositoresc nu se lasa intr-o banda izolatoare, si sa nu te miri de eventualele "rateuri" ale cb-ului.
mircea, tin sa te contrazic, sti ca nu e recomandata cositorirea in astfel de situatii? din cauza ca, ai vazut, raman mici colturi care pot intepa izolatia in tipm si mai departe...
in situatii de genu se recomanda inbinarea cu piesa asta sau chiar o regleta
insa recunosc, si eu am facut la fel ca mircea (tiganeala cu banda izolatoare )
mai baieti ,avand in vedere ca azi e duminica si vroiam neaparat sa fac CB-ul sa mearga am folosit cea mai rapida solutie, nu am avut timp sa desfac pinii sa ii pun pe un singur fir cum ar fi fost normal, cand o sa dau ceasurile jos pentru schimbarea ledurilor o sa fac ce trebuie
Gresit Nicu. Ce s-ar intampla daca am avea un manunchi de 20 fire si le-am conecta cu piesele respective???N-ar mai incapea sub bord, corect?
Cositorirea nu se recomanda, intr-adevar, dar din alt motiv. Cel cu intepatul izolatiei este cel putin hilar.
Se recomanda izolatie cu tub termocontractabil, este cel mai rapid si cel mai elegant. Poate si cel mai ieftin.
stiu ca suna hilar, dar nu am spus.o eu, ci pe un forum/site in domeniu (daca gasesc iti dau link.ul pe pm), da ai dreptate, daca ai avea un manunchi de fire...
cel mai important e ca tine si asa, eu am de ceva timp la fel si nu am avut probleme!
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment