Orice se poate, eu ti-am zis cu o frana de mana gen mercedes c220cdi(2001), pe tragger sub bord, dar tragger-ul ala mai mult ca sigur poti sa-l pui si in alta parte!

) , si o mica poza cu consola ce va veni montata( inca nu stiu cand
)

arata , e planificata sa fie pusa sus , am incercat sa vad cum vine pe masina pentru ca am prins momentul acum ca dezmembrez masina , si apropo vezi ca sambata viitoare intra la vopsit

) , vezi ca odata cu pozitionarea consolei mi-a mai venit o idee pentru interior si cred ca pusa in practica ar fi ceva ce nu mai are nimeni ( momentan e secret
) )
care este
)
) 80% din masina o pregatesc eu, finisajele vor fi facute de ei ca au mai multa experienta ca mine

)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment