If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Am ramas fara cuvinte. Cum spuneau si baietii...avansezi FOARTE repede...dar avansezi foarte bine...si imi place ce iese. Hai cu noile modificari ca ai idei bune
O intrebare am, de ce ai cautat sai iei masina asta atata timp la un pret cat mai mic ca acum sa ii pui servo, geamuri etc, adica multa bataie de cap si ramai si cu piese pe care nu le vrea nimeni... cand puteai de la bun inceput sa iei una cu toate dotarile si cu aia sa incepi proiectul ???
am avut un logan si l-am vandut din anumite probleme si mi-am luat tot logan, din mai multe motive(cel mai important e legat de costuri) deci de vandut nici nu se pune problema
Mai incet cu modificarile si investitiile ca trimit fiscul pe tine ,sa justifici banii .
Hai si tu cu o culoare custom si sa-i facem invidiosi pe ursuleti si pe cei care iau la misto masina autohtona
hai ca dintr o data ai innebunit si tu)) in sensu bun:P tine o tot asaatatea culori interesante pe site...tu fi mai ingenios,fa o roz bombon sa fi mai cu mot))glumeam:Pce zici de un galben pai?un alb perlat?un portocaliu aprins?sau sunt prea indraznete?
momentan doar usa sofer o deschid din telecomanda alarmei si folosesc un fel de actuator (banuiesc ca asa se numeste) de portbagaj de espero dar singura mea problema momentan e aceea ca alarma are o functie de inchidere si deschidere a usilor cand iau contactu si ma deranjeaza ca atunci cand opresc motorul mi se deschide usa, deci rezolvarea este ca trebuie sa ma duc la baietii ce mi-au montat alarma sa imi anuleze functia aia
in rest se comporta bine deschiderea , mai vreau sa fac rost de inca 3 actuatori ca sa ii montez si pe celelalte usi
Vorbeste cu Pipan .....este colegul nostru care este din patria lui Espero, si poate te ajuta cu restul de motorase s pentru celelalte usi.Eu ti le aduc la Bucuresti.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment