Acolo am ramas in pana prostului aseara
) nu am mai apucat sa ajung la benzinarie
... imi place cum a iesit acel eleron
, problema e ca am un catalog cu tot felu de.idei.despre tuning si de fiecare data cand il rasfoiesc apare.ceva.ce vreau
)
), nu va speriati
sunt doar prinse pe masina si atat, forma finala cred ca va aparea pe saptamana viitoare
. Se aseamana cu pragurile pe care le aveam eu pe Dacia 1310 dar astept finalul ca poate va arata bine. Sper ca nu te superi pe mine dar na ne mai dam si noi cu parerea una alta. Oricum masina va fi vis
doar asa ii pot impinge de la spate pe baieti sa se apuce de ele ;)) ), am in plan doua modele de praguri : volvo c30 si alfa romeo159 (ambele cu pragurile modificate)
. Nu ne ma da palpitatii
)
)
,lucru care nu il pot face inca deoarece nu am jantele ,fara jante nici nu ma gandesc sa fac deoarece posibil sa dea eroare
)
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment