stock si low de tot sau actuala configuratie si low cat permite?
B 860 hmv
Collapse
X
-
-
Mai las-o asa o perioada daca tot ai gandit spoilerele alea 2 ani
.Repartitorul pe spate cum e?iti lucreaza sau e blocat?
Comment
-
a fost blocat mai demult( cand am "coborat" masina am rupt tija de la repartitor) , dar l-am deblocat dupa ce am montat franele spate :|, e pe circuit direct acumOriginally posted by Alex_MIU View PostMai las-o asa o perioada daca tot ai gandit spoilerele alea 2 ani
.Repartitorul pe spate cum e?iti lucreaza sau e blocat?Last edited by hmv86; 29 November 2012, 22:26.
Comment
-
Exista utilitare fara ABS, cu pompa corespondenta, cu 4 iesiri. N-as face tiganie la conducte.
Comment
-
pai sa vina ofertele atunci, schimb pompa de van cu abs cu cea fara abs, aveti pm pentru contact sau 0729024311
e dispus cineva sa incerce asa ceva pe loganu lui?
Comment
-
sau nimic, mai bine investesti banii in altceva
Comment
-
Originally posted by b3t!v View Postvoi ce ati recomnda pt niste dungi pe maisna:
- autoclonat
sau
-vopsea la spray
sau
- vopsea data la pistol
autoclonat in nici un caz, nu vrem specimene printre noi
vopsea la spray nu, ca o ia vantul si gazezi toata masina
vopsea la pistol nu, ramai repede fara gloante
Recomand vopsea la pensula, e cea mai durabila. Mai am niste argintiu ramas de cand am vopsit soba
Comment
-
mai bnie iti deschizi topic la my ride si ceri acolo pareri si sfaturi, deocamdata esti pe topicul lui hmv...Originally posted by b3t!v View Postvoi ce ati recomnda pt niste dungi pe maisna:
- autoclonat
sau
-vopsea la spray
sau
- vopsea data la pistol
si daca vrei un sfat de la mine (si imi cer scuze ca merg mai departe cu off topicul) cauta dungi de logan cup, restul...kitsch
sigpic
Comment
-
cum iarna timpu trece greu m-am gandit sa mai stric una alta la masina, am schimbat instalatia electrica la geamuri ca m-am saturat sa astept 3 zile pana coborau si am facut instalatia electrica la oglinzi ( in sfarsit
) si cu ocazia asta din lipsa de mufe originale va prezint o mufa custom pentru butonul de reglaj oglinzi
Comment
-
doar cablaju, aveam un cablaj care la frig se intarea foarte tare si a crapat in unele locuri si pierdeam curent pe acolo,asa credeam si eu ca s-au stricat motorasele dar de vina au fost cablurile pentru cine e interesat pentru montat instalatie pentru oglinzi 75 lei ( trebuie sa ai butonul de reglaj oglinzi ) si pentru geamuri 50 lei ( trebuie sa ai mufele ce vin pe butoane), daca nu implica costuri mai mari
Comment

Comment