from me

Hmmm... cam multe laude pe aici, dar si filmuletele spun cate ceva din cate am vazut si nu par facaturi. Oricum, masina arata f.bine este simpla, fara fibra si tiganeli pe ea. Cred ca faci oarece senzatie cu ea pe oras. dar, placuta cu nr din fata? Apropo, LOW, LOW, LOW. si indiferent ce ar spune colegii, angel-urile sunt senzatie.

Hmmm... cam multe laude pe aici, dar si filmuletele spun cate ceva din cate am vazut si nu par facaturi. Oricum, masina arata f.bine este simpla, fara fibra si tiganeli pe ea. Cred ca faci oarece senzatie cu ea pe oras. dar, placuta cu nr din fata? Apropo, LOW, LOW, LOW. si indiferent ce ar spune colegii, angel-urile sunt senzatie.

vino in bucuresti sa treci o sina de tramvai, sa iei o groapa sau sa fi nevoit s-o parchezi urcata pe bordura.. si o sa vezi atunci
"joker" avea numere?! parca kys e nr..
lasati politia sa-si faca treaba ca nu scapa daca umbla fara numere. dar nu e un motiv de jignire. @ dsgn : cat despre tractor inalt., poate tu ai garaj la curte si strazi speciale,,,dar eu stiu sigur ca nu poti circula in mod normal cu masila lasata, prin bucuresti, fara s-o rupi si fara sa ai mereu barile sau spoilerele ciobite
) fac o paranteza mica ... "farurile sau angelurile cum se zice .... nu imi plac de nici un fel :d ... parca e mai ridicata si decat aia stock (gen a mea) ... " si in rest,numai "buleli" ai facut la masina : numarul de pe fata e vai de el,luai un double-tape si il lipeai decat sa il gauresti...si parasolarul ala "street 4 nush ce..." inca umpic si deja erai Fast Five.In fine tu stii mai bine, e masina ta si investitia ta.Numai bine.
Comment