frumoasa maciulie...ai numai idei tari in cap.
B 83 DSL The New Guy!!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
cu un ciocan si o cheie de 17. Se fixeaza cheia la baza maciuliei si se loveste de jos in sus in cheie cu ciocanul.Originally posted by cosmin83 View Postfrumoasa maciulie,dar cum ai dato jos
Comment
-
Geo ai sanse FOARTE mari sa o rupi prin procedeul asta care il descrii tu !Asa stiam si eu ca se face dar ...majoritatea care o incercat lo rupt !! De procedeul lui DSL inca nu auzisem ...chiar pare interesant si se pare ca si functioneaza.sigpic
Comment
-
Poate a lui GEO e homemade si e cu filet
. Lasand glumele deoparte, nu se scoate prin invartire nici la stanga si nici la dreapta, doar de jos in sus. dupa ce o vei scoate, vei intelege de ce. daca tot vrei sa stii, afla ca pe levier este o chestie bucsata la cald si are striatii de jos in sus. daca nu incercati, nu va mai dati cu parerea din auzite.
Comment
-
Da, sunt pro sprint. Stiu ca ar da bine albe, dar nu pe culoarea mea!Originally posted by 50 RRY View Postimi plac jantele , daca le-ai face albe ar fi criminale . pro sprint sunt ?
Comment
-
Mai tarziu, dupa spalatorie, o sedinta foto!
Comment
-
astea, asa ca dupa spalatorie
Comment
-
da, in week-end o sa ii fac cu o camera foto digitala!Originally posted by catalinxnr View Poste nemaipomenit de frumoasa spalata
data viitoare cand o speli fa-i niste poze cu un aparat calumea, as vrea sa iti modific niste tonuri de culoare sa vad ce iese .
B 83 DSL :>
Comment
-
Super, imi plac jantele foarte mult... sa o stapanesti sanatos
Comment

) maciula se scoate invartind spre dreapta cu putere si prin procedeu invers se pune la loc.

Comment