Ti ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
B 48 Xav
Collapse
X
-
da mi-am pus doar arcurile...asta vorbeam cu tata mai devreme ca a fost plecat cu masina cu inca 2 persoane mai solide... si spunea ca la denivelari se balanseaza destul de rau ca si cand nu ar fi avut amortizoare deloc...Cand e doar o persoana in masina nu face asa...Originally posted by bigdan View PostTi ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
Astept pareri!Last edited by sorin17; 18 February 2011, 12:33.
Comment
-
Tm80mat
bigdan.....mama daca ai veni la intalniri ai stii mai multe .....si ai si vedea cum se simte fara amortizoare !Originally posted by bigdan View PostTi ai pus doar arcuri fara amortizoare? Cum se simte?
pai e si normal sa faca urat cand esti cu 3 ursuleti in masina ..... si plus tu ai Vogtland .....arcurile difera intre ele ....duritate ,raport de compresie , ce masa sunt facute sa suporte ...etc ..Originally posted by sorin17 View Postda mi-am pus doar arcurile...asta vorbeam cu tata mai devreme ca a fost plecat cu masina cu inca 2 persoane mai solide... si spunea ca la denivelari se balanseaza destul de rau ca si cand nu ar fi avut amortizoare deloc...Cand e doar o persoana in masina nu face asa...
Astept pareri!sigpic
Comment
-
Am colantat consola centrala in alb...dar nu prea imi place cum a iesit
nu pot indeparta bulele de aer in totalitate...cred ca voi da jos colantul si o sa-l vopsesc
Comment
-
-
Originally posted by Mishu View Postmai incearca cu o spatula ceva
poate reusesti sa elimini bulele de aer 
daca nu incearca sa o recolantezi
ca poate daca o vopsesti...si te razgandesti
e mai greu s-o faci la loc 
o sa mai incerc maine sa le indepartez...asta seara numai aveam rabdare
) Da la asta m-am gandit si eu ca daca o vreau gri inapoi imediat scap de colant:P
Comment
-
La asta ma gandeam si eu doar sa scurtez tijele...si duritatea sa fie stock sa nu fie prea rigida ca maOriginally posted by Cezar View PostNu intari nimic....Daca tot faci o tiganeala, scurteaza tijele.
Nu avem drumuri pt amortizoare tari, si risti ca la prima curba serioasa cu ceva denivelari sa zbori.
tata... mai merge si el din cand in cand cu masina :-@.
Daca scurtez tijele nu o sa mai ai impresia ca esti in barca cand e masina mai incarcata?
Comment
-
Masina a primit roata de rezerva mica...sa numai ocupe atat spatiu in portbagaj ce-a normala
Am pus-o pe masina sa vad cum se vede..dar mai trebuie umflata
Comment
-
I-am dat de la inceput cu feohn-ul...nu trebuie sa-l fac atunci pentru ca ma grabeam...dar asta e,graba strica treaba... am mai eliminat din bule cu un ac si feohn dar mai sunt cateva care nu se vad la prima vedereOriginally posted by gxg View PostCa sa elimini bulele incearca cu un feohn cu aer cald.nu stiu daca acum o sa mai reusesti, dar daca o mai colantezi odata in timp ce intinzi colantul dai si cu feohn-ul.Incet si cu rabdare iti iese sigur.
Comment

Comment