If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut .. frumoasa masina iubesc culoarea asta... doar si a mea e la fel .. fiecare cu gusturile lui dar mie imi plake mult acel eleron sa nu il dai jos vreaodata .. ii da un plus de prestanta masinii cat ai dat pe el ?
Ai gandit bine cand ai ales culoarea. Parerile mele proprii si personale ar fi:
1). Da jos coada de rechin, pt ca nu are ce cauta pe masina.
2). Eleronul trebuie si el sa dispara, poate il vinzi colegului care te intreba despre el.
3). Fara turcisme (KM). Deoarece cand iti vei lua o groapa aparuta peste noapte, vei avea nevoie de alte jante.
Oricum, ideea este ca de la culoarea asta se pot face multe. Uite ceva foarte frumos, dar care din pacate nu mai exista:
te contrazic in legatura cu km urile...le am de 5 ani pe masina si sunt in perfecta stare!poate astea din ziua de azi sunt mai naspa dar astea din lotu din care le am luat eu au fost super bune!
Ai gandit bine cand ai ales culoarea. Parerile mele proprii si personale ar fi:
1). Da jos coada de rechin, pt ca nu are ce cauta pe masina.
2). Eleronul trebuie si el sa dispara, poate il vinzi colegului care te intreba despre el.
3). Fara turcisme (KM). Deoarece cand iti vei lua o groapa aparuta peste noapte, vei avea nevoie de alte jante.
Oricum, ideea este ca de la culoarea asta se pot face multe. Uite ceva foarte frumos, dar care din pacate nu mai exista:
DSL...Arata belea masina postata de tine...ii dai idei omului cum sa isi faca si el...Succes in continuare la tunarit,asteptam poze cu masina...la exterior si interior
salut .. frumoasa masina iubesc culoarea asta... doar si a mea e la fel .. fiecare cu gusturile lui dar mie imi plake mult acel eleron sa nu il dai jos vreaodata .. ii da un plus de prestanta masinii cat ai dat pe el ?
am dat vreo 4 mil acum 3 ani si + vopsit 100 lei in total 5 milioane;)
frumoasa masinuta... bafta la modificari...as veni si eu dar la care intalniri? ca avem vreo cateva luni de cand nu ne-am mai intalnit...
@popavlm:Eu nu am fost la intalniri pana acum dar as vrea sa vin...daca e sa se faca imi dati si mie un pm
@cosmin83:sa sti ca bat bine ca le am montat la un service klumea sunt foarte multumit de ele dar am dat 250 lei numai montatul
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment