Gj I 8 D I N 1.5dcI

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

salut .. frumoasa masina iubesc culoarea asta... doar si a mea e la fel .. fiecare cu gusturile lui dar mie imi plake mult acel eleron sa nu il dai jos vreaodata .. ii da un plus de prestanta masinii cat ai dat pe el ?

Comment

Ai gandit bine cand ai ales culoarea. Parerile mele proprii si personale ar fi:
      1). Da jos coada de rechin, pt ca nu are ce cauta pe masina.
      2). Eleronul trebuie si el sa dispara, poate il vinzi colegului care te intreba despre el.
      3). Fara turcisme (KM). Deoarece cand iti vei lua o groapa aparuta peste noapte, vei avea nevoie de alte jante.

Oricum, ideea este ca de la culoarea asta se pot face multe. Uite ceva foarte frumos, dar care din pacate nu mai exista:
      sigpic
      http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

te contrazic in legatura cu km urile...le am de 5 ani pe masina si sunt in perfecta stare!poate astea din ziua de azi sunt mai naspa dar astea din lotu din care le am luat eu au fost super bune!
        AdY_JmL_2015

Comment

Originally posted by DSL View Post
          Ai gandit bine cand ai ales culoarea. Parerile mele proprii si personale ar fi:
          1). Da jos coada de rechin, pt ca nu are ce cauta pe masina.
          2). Eleronul trebuie si el sa dispara, poate il vinzi colegului care te intreba despre el.
          3). Fara turcisme (KM). Deoarece cand iti vei lua o groapa aparuta peste noapte, vei avea nevoie de alte jante.

Oricum, ideea este ca de la culoarea asta se pot face multe. Uite ceva foarte frumos, dar care din pacate nu mai exista:
          Attached Files
          sigpic
          http://www.loganclub.ro/forum/b_83_d...uy-t30810.html

Comment

DSL...Arata belea masina postata de tine...ii dai idei omului cum sa isi faca si el...Succes in continuare la tunarit,asteptam poze cu masina...la exterior si interior
            CARPE DIEM!

Comment

Originally posted by remusdaniel View Post
              salut .. frumoasa masina iubesc culoarea asta... doar si a mea e la fel .. fiecare cu gusturile lui dar mie imi plake mult acel eleron sa nu il dai jos vreaodata .. ii da un plus de prestanta masinii cat ai dat pe el ?
              am dat vreo 4 mil acum 3 ani si + vopsit 100 lei in total 5 milioane;)

Originally posted by DSL View Post
              3). Fara turcisme (KM). Deoarece cand iti vei lua o groapa aparuta peste noapte, vei avea nevoie de alte jante.:
              te contrazic in legatura cu jantele le am din februarie 2006 de cand am luat masina si sunt foarte multumit de ele ...
              Last edited by gj18din; 27 February 2011, 17:41. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Masina arata ok, jos coada de rechin aia e a bmw-ului nu a loganului iar eleronul depinde de gusturi, jantele mi se par ok, bafta in continuare!

Comment

pune si tu mai multe poze cu masina la exterior si interior si daca ai si cu jantele .... numa bine

Comment

Originally posted by remusdaniel View Post
                    pune si tu mai multe poze cu masina la exterior si interior si daca ai si cu jantele .... numa bine
                    o sa pun poze in curand
                    ca mi s-a strikt camera de fotografiat si la tel nu am cablu de date

Comment

ascultai pe colegi da jos coada de rechin ca nu sta bine,si eu am avut si pe mine mor invatat colegi,pune mai multe poze cu ea.

Comment

Frumoasa masina, s-o conduci fara probleme si fara codita de rechin . Stai prin debarcader sau ma insel eu? Hai si tu la intalniri .

Comment

Jante si faruri noi ..astept pareri
                          Attached Files

Comment

frumos,dar farurile iti bat bine,ca multi se plang de ele,bafta in continuare.

Comment

Originally posted by Nepotu123 View Post
                              Frumoasa masina, s-o conduci fara probleme si fara codita de rechin . Stai prin debarcader sau ma insel eu? Hai si tu la intalniri .
                              frumoasa masinuta... bafta la modificari...as veni si eu dar la care intalniri? ca avem vreo cateva luni de cand nu ne-am mai intalnit...
                              Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.

Comment

Originally posted by popavlm View Post
                                frumoasa masinuta... bafta la modificari...as veni si eu dar la care intalniri? ca avem vreo cateva luni de cand nu ne-am mai intalnit...
                                @popavlm:Eu nu am fost la intalniri pana acum dar as vrea sa vin...daca e sa se faca imi dati si mie un pm
                                @cosmin83:sa sti ca bat bine ca le am montat la un service klumea sunt foarte multumit de ele dar am dat 250 lei numai montatul

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google