If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Bre mai taie din ele dale dracului de spire....cand ma uit la masina ta o vad pe a meachiar imi placehai spor incontinuare ca tu sti ce ai de facut.....sa te dau o tura cu buburuza.....
Drace : e doar o copie ieftina a masini tale ) .......e bine ca place cuiva abia astept sa ma dai cu gargarita
Momaie : am prins gustul asa de tare al liniilor de cateva zile incat .......nu ma mai satur...drept dovada am reusit sa imi f*t cadru motor,radiator si bara intr-un scoar de tramvai ..dintr-o mare prostie
si cum prostia se plateste azi am fost la pitesti dupa un cadru nou orginal si asa cel vechi era pocnit odata usor
Zgomotoasa a inghitit un ulei nou pentru supapele ei Eneos Sustina
Am fost sabotat ...uite pe cine cresti ....nu mai da ma afara din casa
Am achizitionat anvelopele ....pe masura franelor , trebuiau sa fie 4 dar dupa distractia cu cadrul ..s-a redus la 2 bucati Yokohama Parada SPec2 195 50 15 .. o sa le pun azi cand fac geometria ,daca soseau mai devreme poate nu faceam "POC"!
Toyo, neToyo, sunt foarte bune parerea mea. Deja ma plictiseam, "isi ia si asta T1R, hopaa, si asta, si asta.." si era deja monotonie. Imi place ca vrei sa fii mai altfel Gogaie. Multi lovesc o singura masina, monotonie iar tu 20 dintr-un foc!
Toyo, neToyo, sunt foarte bune parerea mea. Deja ma plictiseam, "isi ia si asta T1R, hopaa, si asta, si asta.." si era deja monotonie. Imi place ca vrei sa fii mai altfel Gogaie. Multi lovesc o singura masina, monotonie iar tu 20 dintr-un foc!
Stai linistit ca si Yokohama daca era la oferta se umplea forumu de ele.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment