If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Asa au fost sa fie cu et-ul o sa aiba flanse cel mai probabil ....sunt grele au cam 8 kg ..Daca aveam drumuri mai bune as fi pastrat Oz-aele ,insa la ce drumuri avem trebuie facute si compromisuri
curios, chinezariile mele (league) au cam 6 kg una, si rezista eroic la drumurile (minate) de Buzau. cum intra etrierii brembo pe jantele astea si cu ce discuri? cumva 280?
curios, chinezariile mele (league) au cam 6 kg una, si rezista eroic la drumurile (minate) de Buzau. cum intra etrierii brembo pe jantele astea si cu ce discuri? cumva 280?
Razvane tu mergi cu 185 65 eu merg cu 195 50 ...daca pui 195 50 iti garantez ca dupa 4 gropi sunt patrate
Cu etrieri nu ma pot pronunta sunt la limita cu distantierul de 20 mm ... trebuie probat cu placute si disc de 280 mm pe etrieri asta nu merg discuri de 300mm
Cum am prins azi o zi frumoasa am zis sa dam jos cadrul motor ....Urmarea se vede in poze !
MULTUMESC pe aceasta cale lui :Golanu` , Viorel CVF , Dany DNY (ca mi-a adus sculele inapoi si ne-a onorat cu sunetul noi lui tobe ), Marcs si vecinilor curiosi ..
Probleme la care ma asteptam :
Cutia nu se potriveste
Tamponul de motor clio 1 nu intra
Capacul distributie de clio nu vine la gaura centrala
Electromotorul nu se potriveste
Chesti infime la care ma asteptam
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment