Dacia Logan 1.5dCI NYU

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Originally posted by B997NDL View Post
    frumoasa. parerea mea e ca jantele ar fi mers facute ca la subaru impreza wrx. eu asa vreau sa le fac si a mea are aceeasi culoare cu a ta. atasez o poza. si nr 2: uite niste baieti seriosi (doar sunt nemti...): http://www.racechip.de/racechip-chip...dCi-580-r.html
    eu am dar tot vreau sa-l iau pe cel de-al doilea. e beton
    Salut , culoarea aceea da bine pe acel tip de jante , pe jantele astea este kitch + ca eu nu sunt adeptul vopsirii jantelor .
    Dacia Logan 1.5dCI

Comment

jantele imi plac la nebunie..
      sigpic

Comment

Originally posted by unknown View Post
        jantele imi plac la nebunie..
        ce jante? ale lui?! ar trebui maca reconditionate (vopsite) in camp electrostatic. nu arata rau

scuze. nu e nevoie. acum am vazut ca arata bine. ramasesem la ideea ca sunt julite
        Last edited by B997NDL; 6 October 2011, 20:50. Reason: Automerged Doublepost

Comment

ce jante? ale lui?! ar trebui maca reconditionate (vopsite) in camp electrostatic. nu arata rau

scuze. nu e nevoie. acum am vazut ca arata bine. ramasesem la ideea ca sunt julite
          De unde ideea ca sunt julite ? Am spus eu lucrul asta ?
          Dacia Logan 1.5dCI

Comment

Originally posted by Guwy View Post
            De unde ideea ca sunt julite ? Am spus eu lucrul asta ?
            cred ca am confundat topicurile..

Sorry!..........
            Last edited by B997NDL; 7 October 2011, 13:00. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Masina am vandut-o , multumesc pentru gazduirea topicului .
              Se poate inchide , multumesc !
              Dacia Logan 1.5dCI

Comment

Masina am vandut-o , multumesc pentru gazduirea topicului .
                Se poate inchide , multumesc !
                bravo! cat ai luat pe ea? ca si pe mine ma bate gandul. vrei sa cumperi?

Comment

bravo! cat ai luat pe ea? ca si pe mine ma bate gandul. vrei sa cumperi?
                  4300 euro cu jante ( borbet t 16" ) si muzica ( subwoofer jbl 1204 bp-dual , statie jbl 601.1 , mp3 sony cdx f7750s ) .

Edit : cam asa a sunat anuntul : Vand Dacia Logan 1.5dCI , an : 2007 , km : 112.500 , culoare : albastru .
                  Dotari : 2 airbag-uri , 4 geamuri electrice , oglinzi electrice + incalzite prestige , abs , servo-directie , computer bord , aer conditionat , mp3 player sony cdx-f7750s + statie jbl 601.1 + subwoofer jbl 1204bp dual , folie geamuri spate + luneta autorizata Llumar , ceasuri bord prestige , cap schimbator prestige , cotiera originala , alarma + inchidere centralizata originala , xenon faza scurta - lunga + proiectoare , lumini interior + torpedou + portbagaj led , bara fata MCV , suspensie sport , toba finala sport ( nu este zgomotoasa ) , eleron portbagaj original de plastic , presuri vara ( velur ) + iarna ( cauciuc ) , jante vara BORBET T 16" ( 7,5j 205/45/16 , 9j spate 225/45/16 ) + jante originale tabla cu cauciucuri de iarna , articulatie ( cap bara , bucsi bara stabilizatoare , bucsi punte spate , bascule complete , flanse amortizore ) + distributie + schimb de consumabile efectuate cu 2 luni in urma .
                  Defecte : Bara fata are mici brobonele de la pietricele , bara spate usor zgariata , pasajul de la aripa spate stanga trebuie revopsit a fost atins usor , masina este model Ambition , proprietar in acte ( acte la zi asigurare , itp , rovignieta , eliberez certificat fiscal imediat ) .
                  Attached Files
                  Last edited by Guwy; 15 November 2011, 08:47.
                  Dacia Logan 1.5dCI

Comment

4300 euro cu jante ( borbet t 16" ) si muzica ( subwoofer jbl 1204 bp-dual , statie jbl 601.1 , mp3 sony cdx f7750s ) .

Edit : cam asa a sunat anuntul : Vand Dacia Logan 1.5dCI , an : 2007 , km : 112.500 , culoare : albastru .
                    Dotari : 2 airbag-uri , 4 geamuri electrice , oglinzi electrice + incalzite prestige , abs , servo-directie , computer bord , aer conditionat , mp3 player sony cdx-f7750s + statie jbl 601.1 + subwoofer jbl 1204bp dual , folie geamuri spate + luneta autorizata Llumar , ceasuri bord prestige , cap schimbator prestige , cotiera originala , alarma + inchidere centralizata originala , xenon faza scurta - lunga + proiectoare , lumini interior + torpedou + portbagaj led , bara fata MCV , suspensie sport , toba finala sport ( nu este zgomotoasa ) , eleron portbagaj original de plastic , presuri vara ( velur ) + iarna ( cauciuc ) , jante vara BORBET T 16" ( 7,5j 205/45/16 , 9j spate 225/45/16 ) + jante originale tabla cu cauciucuri de iarna , articulatie ( cap bara , bucsi bara stabilizatoare , bucsi punte spate , bascule complete , flanse amortizore ) + distributie + schimb de consumabile efectuate cu 2 luni in urma .
                    Defecte : Bara fata are mici brobonele de la pietricele , bara spate usor zgariata , pasajul de la aripa spate stanga trebuie revopsit a fost atins usor , masina este model Ambition , proprietar in acte ( acte la zi asigurare , itp , rovignieta , eliberez certificat fiscal imediat ) .
                    de asta nu prea merita sa bagi bani in masina pt ca atunci cand o vinzi nu-ti mai recuperezi banii. poate era bine sa faci ca baiatul din sibiu, cel cu masina blue extreme, care isi vindea intai tot ce pusese si apoi voia sa dea si masina

Comment

de asta nu prea merita sa bagi bani in masina pt ca atunci cand o vinzi nu-ti mai recuperezi banii. poate era bine sa faci ca baiatul din sibiu, cel cu masina blue extreme, care isi vindea intai tot ce pusese si apoi voia sa dea si masina
                      Prea multa bataie de cap si timp pierdut , am vandut-o in 2 zile ... pe 8.11 am pus anuntul iar pe 10.11 era vanduta .
                      Oricum am fost foarte multumit de aceasta masina , nu ma asteptam sa fie o masina atat de fiabila ... am facut 36.000 km in nici 1 an de zile in care am bagat decat doua duze la injectoare + consumabile .
                      Restul investitiei am facut-o ca am vrut eu sa fie frumoasa .
                      Dacia Logan 1.5dCI

Comment

L-am vazut azi pe NYU . Cred ca este vecin cu mine proprietaru ca in fiecare zi o vad in fata blocului meu .
                        Frumoasa masinuta, imi place sper ca si proprietarul sa o ingrijeasca de acum incolo.
                        Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Originally posted by Christnacht View Post
                          L-am vazut azi pe NYU . Cred ca este vecin cu mine proprietaru ca in fiecare zi o vad in fata blocului meu .
                          Frumoasa masinuta, imi place sper ca si proprietarul sa o ingrijeasca de acum incolo.
                          Da in Constanta s-a vandut masina .
                          Dacia Logan 1.5dCI

Comment

ce facusei la suspensie? ca din cate am inteles nu ai pus arcuri sport...

Comment

arata foarte bine masina bafta pe mai departe....
                              sigpic http://www.loganclub.ro/forum/sm_01_uli-t17461p16.html

Comment

arata mai veche de 2006, in principal din cauza tapiteriei, nu e modelul acela mai vechi decat ph1 mai noi? e un model de tapiterie mai rau decat cel de pe ph1 mai noi sau ph2. acest gen de tapiterie e de pe loganele din 2004 inceput 2005 cred. ce parere aveti?
                                Logan laureat 1.2

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google