Originally posted by B997NDL
View Post
Dacia Logan 1.5dCI NYU
Collapse
X
-
Originally posted by unknown View Postjantele imi plac la nebunie..
scuze. nu e nevoie.acum am vazut ca arata bine. ramasesem la ideea ca sunt julite
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postce jante? ale lui?! ar trebui maca reconditionate (vopsite) in camp electrostatic. nu arata rau
scuze. nu e nevoie.acum am vazut ca arata bine. ramasesem la ideea ca sunt julite
Dacia Logan 1.5dCI
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postbravo!cat ai luat pe ea? ca si pe mine ma bate gandul. vrei sa cumperi?
Edit : cam asa a sunat anuntul : Vand Dacia Logan 1.5dCI , an : 2007 , km : 112.500 , culoare : albastru .
Dotari : 2 airbag-uri , 4 geamuri electrice , oglinzi electrice + incalzite prestige , abs , servo-directie , computer bord , aer conditionat , mp3 player sony cdx-f7750s + statie jbl 601.1 + subwoofer jbl 1204bp dual , folie geamuri spate + luneta autorizata Llumar , ceasuri bord prestige , cap schimbator prestige , cotiera originala , alarma + inchidere centralizata originala , xenon faza scurta - lunga + proiectoare , lumini interior + torpedou + portbagaj led , bara fata MCV , suspensie sport , toba finala sport ( nu este zgomotoasa ) , eleron portbagaj original de plastic , presuri vara ( velur ) + iarna ( cauciuc ) , jante vara BORBET T 16" ( 7,5j 205/45/16 , 9j spate 225/45/16 ) + jante originale tabla cu cauciucuri de iarna , articulatie ( cap bara , bucsi bara stabilizatoare , bucsi punte spate , bascule complete , flanse amortizore ) + distributie + schimb de consumabile efectuate cu 2 luni in urma .
Defecte : Bara fata are mici brobonele de la pietricele , bara spate usor zgariata , pasajul de la aripa spate stanga trebuie revopsit a fost atins usor , masina este model Ambition , proprietar in acte ( acte la zi asigurare , itp , rovignieta , eliberez certificat fiscal imediat ) .Last edited by Guwy; 15 November 2011, 08:47.Dacia Logan 1.5dCI
Comment
-
Originally posted by Guwy View Post4300 euro cu jante ( borbet t 16" ) si muzica ( subwoofer jbl 1204 bp-dual , statie jbl 601.1 , mp3 sony cdx f7750s ) .
Edit : cam asa a sunat anuntul : Vand Dacia Logan 1.5dCI , an : 2007 , km : 112.500 , culoare : albastru .
Dotari : 2 airbag-uri , 4 geamuri electrice , oglinzi electrice + incalzite prestige , abs , servo-directie , computer bord , aer conditionat , mp3 player sony cdx-f7750s + statie jbl 601.1 + subwoofer jbl 1204bp dual , folie geamuri spate + luneta autorizata Llumar , ceasuri bord prestige , cap schimbator prestige , cotiera originala , alarma + inchidere centralizata originala , xenon faza scurta - lunga + proiectoare , lumini interior + torpedou + portbagaj led , bara fata MCV , suspensie sport , toba finala sport ( nu este zgomotoasa ) , eleron portbagaj original de plastic , presuri vara ( velur ) + iarna ( cauciuc ) , jante vara BORBET T 16" ( 7,5j 205/45/16 , 9j spate 225/45/16 ) + jante originale tabla cu cauciucuri de iarna , articulatie ( cap bara , bucsi bara stabilizatoare , bucsi punte spate , bascule complete , flanse amortizore ) + distributie + schimb de consumabile efectuate cu 2 luni in urma .
Defecte : Bara fata are mici brobonele de la pietricele , bara spate usor zgariata , pasajul de la aripa spate stanga trebuie revopsit a fost atins usor , masina este model Ambition , proprietar in acte ( acte la zi asigurare , itp , rovignieta , eliberez certificat fiscal imediat ) .
Comment
-
Originally posted by B997NDL View Postde asta nu prea merita sa bagi bani in masina pt ca atunci cand o vinzi nu-ti mai recuperezi banii. poate era bine sa faci ca baiatul din sibiu, cel cu masina blue extreme, care isi vindea intai tot ce pusese si apoi voia sa dea si masina
Oricum am fost foarte multumit de aceasta masina , nu ma asteptam sa fie o masina atat de fiabila ... am facut 36.000 km in nici 1 an de zile in care am bagat decat doua duze la injectoare + consumabile .
Restul investitiei am facut-o ca am vrut eu sa fie frumoasa .Dacia Logan 1.5dCI
Comment
-
L-am vazut azi pe NYU. Cred ca este vecin cu mine proprietaru ca in fiecare zi o vad in fata blocului meu
.
Frumoasa masinuta, imi place sper ca si proprietarul sa o ingrijeasca de acum incolo.Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Originally posted by Christnacht View PostL-am vazut azi pe NYU. Cred ca este vecin cu mine proprietaru ca in fiecare zi o vad in fata blocului meu
.
Frumoasa masinuta, imi place sper ca si proprietarul sa o ingrijeasca de acum incolo.Dacia Logan 1.5dCI
Comment
-
arata mai veche de 2006, in principal din cauza tapiteriei, nu e modelul acela mai vechi decat ph1 mai noi? e un model de tapiterie mai rau decat cel de pe ph1 mai noi sau ph2. acest gen de tapiterie e de pe loganele din 2004 inceput 2005 cred. ce parere aveti?Logan laureat 1.2
Comment
Comment