A vorbit tata cu unu de la RAR si a zis ca daca am catalizator si pun silencerul la loc n'are treaba ....eu ma duc la antrenament vorbim diseara, iar pana atunci adaug poze de la ultima intalnire
B 60 wxn
Collapse
X
-
Cumva din mehala? Am fost si eu pe acolo dar nu am vazut tobe carub, numai dealea .....Originally posted by Fio View PostBuna, multumesc tuturor de aprecieri, toba este luata de la mine din Timisoara dintr-o piata de accesorii ptr masini, si a costat 180 ron,iar deocamdata probleme cu politia nu am avut si Doamne fereste sa NU amsigpic
Comment
-
Sa o stapanesti sanatos si sa achiti leasingul fara probleme!
Ai un mesaj de la mine pe contul de uitub.
Comment
-
Salut tuturor am trecut ITP-ul cu bine,evident ca au avut cate ceva de comentat gen : sper sa nu vad toba,pleoapele luminile albastre de la pozitie si iluminat numar spate...bineinteles ca tata i-a luat umpic mai tare si a fost ok + ceva "maruntis" in buzunarul lor desigur

Comment
-
-
ooo super, deci cred ca ma bag si eu la o toba, imi place asta a ta poate imi iau la fel daca gasesc evident...atunci pot sa zic si io la ala de la ITP...baaa da pe colegu l-ai lasat si pe mine nu...buca...
sigpicExperienta in asigurari de peste 5 ani.
Comment

))

sigpic
!
Comment