ma omori! eu am telescoapele in garaj de vreo 3 ani! le pun sus, sper sa fie buna  lungimea!

Cj 63 mtv

Collapse

X
- 

Un singur telescop ajunge. Eu chiar a trebuit sa renunt la unu din arcuri pentru ca se ridica prea repede (pericol pentru luneta), plus ca se inchidea greuOriginally posted by crististreuleama omori! eu am telescoapele in garaj de vreo 3 ani! le pun sus, sper sa fie buna lungimea!

PS: multumesc tuturor pentru felicitari ...de doi lei :p ...de doi lei :p
 Comment
- 

Primu logan cu stickere din cluj (mersi inca odata lui wildserb si lui crististreulea)...de doi lei :p
 Comment
- 

Noul bord   ...de doi lei :p ...de doi lei :p
 Comment
- 

super bordul,la cine l-ai facut?sau l-ai facut tu?
 puteai de la 6000 rpm sa le faci alea cu rosu ...
 si la taicatu ma !!!Primu logan cu stickere din cluj (mersi inca odata lui wildserb si lui crististreulea) )

Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com. )

Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

l-am facut eu (demontat ceasurile din bord si desfacut consola) si de lipit smd-uri si leduri so ocupat un coleg de facultate, zona rosie o sa am cand fac rost de folie de prestige (apropo are careva???)Originally posted by Cristi_Xpsuper bordul,la cine l-ai facut?sau l-ai facut tu?
 puteai de la 6000 rpm sa le faci alea cu rosu ...

acuma mi-am amintit si i-am multumitOriginally posted by Cristi_Xpsi la taicatu ma !!! ) ) ) )

Da, merci multOriginally posted by giurisici fabianmarfa cum a iesit
 I-a zii mishu ai reusit sa desfaci consola ? ...de doi lei :p ...de doi lei :p
 Comment
- 

Rectificare: displayu desi pare ca a ramas portocaliu e rosu si se vde foarte bine pe el(asa ca mai toti care il vad in poza ma intreaba de ce nu am schimbat si la display ledurile)

PS: daca fac rost de un aparat mai calumea mai fac niste poze...de doi lei :p
 Comment
- 

Inchis: 34cm, iar deschis: 53cm (fara suportu de la baza care este prins pe tabla din spatele banchetei)Attached Files- DSC00301.JPG (499.9 KB, 1416 views)
- DSC00302.JPG (485.7 KB, 1223 views)
- DSC00303.JPG (483.8 KB, 1105 views)
- DSC00304.JPG (453.6 KB, 997 views)
- DSC00305.JPG (478.7 KB, 918 views)
- DSC00306.JPG (413.7 KB, 826 views)
- DSC00307.JPG (481.0 KB, 693 views)
- DSC00308.JPG (451.3 KB, 656 views)
- DSC00309.JPG (450.5 KB, 607 views)
- DSC00310.JPG (481.9 KB, 894 views)
 ...de doi lei :p
 Comment

Comment