Din cate stiu da... o sa vedem maine... din cate am inteles azi dupa amiaza intrase la echipat...
My Ride B-78-GGI
Collapse
X
-
GGi ar merge un bad boy si cu masca lungita peste semnul cu renaul..ar da bine rau...am vazut unu pe aci prin buc..pe la doamna ghica...lasat..jante..si bad boy-ul ala..era frumos rau...numai bine ...spor la surubarit ..Originally posted by GGI78 View PostMaine batranelu intra in service pentru reparatie si unele mici modificari... deci v-a lipsi de pe strazi circa 2 saptamani... poate reusesc si modificarea asta pe fata
sigpic
"BRABUS" STYLE
Comment
-
@matheo66c multam... jante sunt... urmeaza suspensia... pe fata momentan voi schimba doar grilele... raman pe anul viitor modificarile extreme...
@PCH... la SERUS pe centura... credema ca nu a fost nevoie sa apelez la oamenii cu functii mari din firma... baieti sunt super OK ii stiu din 2000 de cand am achizitionato... i-si fac treaba (nici macar o atentie nu au vrut sa primeasca, de spaga nici nu se pune problema)Last edited by GGI78; 17 November 2009, 22:23.
Comment
-
Ultimile noutati din service... eleronul la vopsit urmeaza sa fie montat maine... urmeaza sa soseasca chederul de luneta
... probabil undeva la jumatatea saptamani viitoare o sa fie pe strazi
Comment
-
A iesit foarte bine, dunga! Ca si Cosmin, ce ii mai lipseste, partea cu semnalul pe dreapta, se vede ca nu mai face parte din tot "ansamblul".
Comment

doar semnalul dreapta mai trebe praduit 
si ai grija la vehicule mai mari decat tine
In viaţă risipim ani, iar la moarte cerşim clipe...
Comment