Astea sunt poze cu loganul meu... am zis sa ii fac cateva sa ma mandresc si eu cu el
.
... oricum nu cred ca ma bag la un chiptunning... nu de alta dar nu prea le am cu astea si e o masina de condus mai mult la nevoie ... dar si pentru placerea de a conduce... si oricum sunt multumit de cum merge si cum se infige desi incepe sa devina cam lenesa pe strazile din Bucuresti... incerc sa o mai alerg un pic pe dn1 pana la ploiest
spre fericirea mea... sunt un pic cam maniac la condus dar asa mai rar in rest sunt calm la volan ...cat despre resoftare nu ma bag... nu prea sunt genul si e indeajuns ce are sub capota din firma... aproape am atins 170km/h cu ea pe A2
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment