Masina Lui Champion !

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

depinde ce inventeaza ... sunt cu ochii pe tine

Comment

urmeaza jante si atat la mine..nu o fac sorcova , nu mi place sa fie incarcata cu tot felul de prostii cu bun gust

Comment

tare pozna
        AdY_JmL_2015

Comment

scuze ptr off...dar asta cu geamantanul e tare rau!!!
          sigpicUn logan cometa BT 20 LEA

Comment

arata foarte bine cu colantul pe stalpi

Comment

as vrea sa pun niste pedale sport , daca stie cineva ce unde cat cum...pls

Comment

sdp, deluxe, dsign cere sfaturi de la ei nu-ti lua toata porcariile care iti aluneca picioru` ca faci o bucurie :|
                " Nevastamea conduce atat de rau, incat GPS-ul i-a spus: in 50 metri trage pe dreapta ca vreau sa cobor "

Comment

Originally posted by cos_min_i View Post
                  nu neg ca prin judetele vecine nu exista sorcove ...dar stii foarte bine cu ce este plin targul de duminica din pitesti ...

On topic- foarte bine ca asculti pareri si le pui in practica...
                  off topic..cosmine in vitan ce sunt daca in pitesti in targ sunt sorcove...e mama lor in vitan.

on topic...are de unde lua sfaturi..si in pitesti..bani sa fie ca are cine sa-l sfatuiasca si aici..hai cu jantele alea ca o sa schimbi aspectul masini total.

Champion lasale naibii de pedale punei ceva folositor..
                  Last edited by florin_dnf; 12 May 2011, 19:59. Reason: Automerged Doublepost
                  sigpic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Comment

asta asa e dar sa vina fondurile...in toamna as vrea

Comment

daca are cineva poze, eu stiu , modele cu jante care credeti ca s ar potrivii la masina si la culoare pls lasati un link ceva..ms

Comment

astea cred ca s`ar potrivii.
                        Attached Files

Comment

;)) astept sa le vad intai pe masina ta si daca mi plac iti urmez exemplul

Comment

asteapta pana la iarna atunci si sigur o sa le vezi.

Comment

ce ti mai place sa faci posturi;))

Comment

Salut, foarte frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos! Imi place mult consola! Negrul ala vine f. bine.
                                Aici e un site cu jante. Intra pe link si da click pe "Wheel Guide". Dupa ce iti alegi tipul masinii apasa pe janta cu cauciuc din stanga. Si ca sa vezi modele de jenti mai mari (nerecomandate de producator cum ar veni) apasa pe "Udvidet Sogning". Si apoi have fun!

Ca sa cumperi e putin mai complicat. Preturile mi se par foarte bune, 23 de milione= 4 jante+4cauciucuri si prezoane cromate. Jentile vin cu cauciucuri pe ele, gata echilibrate.

P.S. Am uitat linkul: http://www.thansen.dk/products.asp?c...4&n=1854717328

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google