If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
@aleXpeed: sigur nu eram eu, pentru ca nu circul momentan, ca sunt cu piciorul in ghips. iar pe acolo nu am mai fost de mult,ca nu mai am nici o treaba pe acolo! Vezi ca mai e un Avensis maro prin zona.
Tot sambata e intalnirea? si la ce ora? Nu promit nimic pt wekeend-ul care vine, dar dupa paste sigur voi venii. Acum wekeend-ul asta am treaba.
@uzzy: multumesc mult. da, schimbatorul l-am taiat si in momentul in care am pus nuca de prestige am constatat ca e mai adanca decat cea pe care o aveam inainte si asa acum e si mai jos! dar m-am obijnuit cu el, mai nasol e cand trec de pe logan pe avensis sau invers, in avensis caut schimbatorul pe jos, in logan il caut pe sus.
@TM80MAT: jantele sunt Rial, modelul din cate stiu ca se numeste Nogaro.
foarte frumoasa masina,sa o stapanesti sanatos...te-am vazut si eu astazi prin constantala mare,la soare...numai stiu daca prin constanta sau mamaia...oricum pe acolo...
Ai o masina de vis.La pro..... pomeneai de faptul ca daca se strica sistemul electric de deschidere al usilor ai tu o maneta secreta stiuta numai de tine.A fost tare de tot faza.Presupun ca nu vrei sa zici unde este butonul magic.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment