sincer, nu ma asteptam sa mearga pus pe masina. ca la ceilalti am vazut numai chestii complicate cu tubulaturi de otel si eu mai stiu ce... si nu pot eu sa fac asa. noroc ca e romanu inventiv
) da , am vazut, pacat ca se aude un zdranganit prost la evacuare,poate o schimbi
). fac cumva sa bag sistemu de acasa la bricheta masinii. cel mai simplu 
. intre timp am reusit sa mai repar cate ceva pe la masina. am schimbat planetarele la un service, iar cei de acolo mi-au spus ca trebuie sa schimb neaparat uleiul din cutia de viteze pt ca avea o culoare cafenie. am reusit sa improvizez un mecanism de pompare pt ulei si am rezolvat si problema asta. planuiesc sa ii schimb interiorul da nu prea stiu cum sa incep ... as vrea sa stiu pe unde gasesc mocheta pt logan si plasticum dintre usi de pe interior ...
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment