Is-58-dab
Collapse
X
-
pfooii diee puii mei!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

scuza-mi parerea..da...eu as da TOOOOT JOOS!!! as trage un polish si as lasa-o asa..
MULTA BAFTA
Leave a comment:
-
Masina a fost sponsorizata intr-un eveniment din 2009 , si acum au mai ramas doar dungile alb si rosii plus eblema de pe cupola si cateva scrisuri , se vede in ultima poza cea prelucrata ...................
Leave a comment:
-
Noul look sau ...................mai vechi
Pozele promiseAttached Files- Logan 002 - Copy (2)_resize.JPG (212.2 KB, 90 views)
- Logan 026_resize.jpg (188.0 KB, 94 views)
- Logan 027_resize.jpg (148.9 KB, 84 views)
- Logan 028_resize.JPG (178.9 KB, 77 views)
- Logan 029_resize.JPG (158.6 KB, 78 views)
- Logan 030_resize.JPG (172.7 KB, 79 views)
- Logan 031_resize.jpg (229.1 KB, 77 views)
- Logan 032_resize.jpg (168.8 KB, 85 views)
- IMG_6620.jpg (84.0 KB, 96 views)
Leave a comment:
-
frumoasa masina dar pacat de ea ca ai pus abtipilduri pe usi si portbagaj...
Leave a comment:
-
sincer are dreptate sinx...mai bine lasai masina clasica fara atatea briz-brizuri pe ea puse degeaba...si pe langa mai faci si reclama la altii...acum e treaba ta cum iti place tie...dar mai bine l-ai asculta pe sinx...
Leave a comment:
-
Pai si ce te tine sa nu o faci si tu la fel? cu 2 metri patrati de autocolant si 3 sigle ai rezolvat-o... chiar ma intreb de ce nu s-a inscris la campionatul de Best Exterior Level 1 ?
Cezare degeaba ai studiat ani buni... ti-am mai zis: Florica si Radu!Originally posted by Cezar View PostPana la urma, de la ce vine FR? Ca si eu sunt tare curios.
Leave a comment:
-
Foarte tare, de 5 minute tot rad cand vad postul astaOriginally posted by bragelone View PostCezar: POFTA BUNA !!! Nu stii despre ce e vorba cu acel FR asa ca te invit politicos sa te abtii de la comentarii.
. Cezar vezi ca nu stii tu ce e ala FR pe Logan, cu atat mai putin ///M , ///AMG, S Line, GTI, marci de traditie
.
Ontopic: ca sa fiu in tema, sincer nu imi place exteriorul, se poate mai bine, nu sunt genul sa laud fiecare modificare decat daca consider ca este cu bun gust. Insa interiorul este in regula, imi plac imbunatatirile si combinatia de culori.
Leave a comment:

))
Leave a comment: