My ymd :d

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

scuzati poza 10 k bazgalitura aia da sa jukat un verisor mai mik si.........
    sigpic

Comment

si cu folia pe jumatate de luneta o lasi asa?
      sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

ce ziketi ar da bne sau nu??
        Attached Files
        sigpic

Comment

incerc sa vad cum iasa si daca numi plake o dau jos si vad eu ce fac sper sa iasa bne kum o pun pun poze
          sigpic

Comment

acuma treaba ta da sfatu meu e sa pui pe toata luneta autorizat si tu acolo ca toti oamnei nu tiganeli cu jumate de luneta si dastea :-j
            sigpic http://www.loganclub.ro/forum/my_dni-t26357.html

Comment

cu folia merg inainte dar snt poze mai vechi in max 2 zile o s fie complet sper k tot k jante

o sa tin cont dar tot fak s vad kum iasa pt ka am mai vazut la o ruda p un dci arata super

scuzati double postu
              Last edited by chris-chris; 15 August 2011, 15:19. Reason: Automerged Doublepost
              sigpic

Comment

Sa nu fie cu suparare.. dar daca nu au trecut 10 min de la ultimul post poti sa dai EDIT .. la post si sa postezi o alta idee.Tot faci Dublu-post si sa nu se supere moderatori pe tine.

//: Incearca sa folosesti un limbaj cat de cat citet nu cel de pe Mess !

Comment

stiu dar mam invatat si scriam din casuta rapida greseala mea
                  sigpic

Comment

Nu stiu ce rezolvi daca pui folie pe jumatate de luneta,eu nu cred ca o sa arate bn da fiecare cu gusturile lui, o sa se ia mai rau politia de tn daca ai folie pe jumatate de luneta,mai bine mai asteapta si pune pe toata luneta

Comment

Nu pune folie din targ. Mai bine mai strangi niste bani si pui omologata. Si caliatea e alta si macar nu mai ai probleme cu politia. Stopurile ar da bine cum sunt in VT-ul din postul #18.
                      sigpic
                      Sa inebuneasca nebunele cand vin cu DACIA

Comment

atunci schimbare de plan se renunta la jumatatea de folie de pe luneta si se pune doar parasolar micut
                        cum se pune si in fata si dupa aceea niste stickere cu logan club lipite

asa e bne?
                        sigpic

Comment

Da asa e mult mai bine

Comment

masina asteapta in continuare sai vina modificarile care le asteapta
                            sigpic

Comment

bine ai venit la My Ride!!!
                              vad ca stai in bailesti,cumva pe strd cu muzeu?
                              masina este f frumoasa,dar sa incerci sa incepi cu niste jante,folie si barile in culoarea caroseriei!!!!
                              Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!

Comment

nu nu stau pe strada muzeului stau pe undeva pe unde e baru jiu daca vrei bagami idu si mai vb chris_christian29

cat despre masina zilele astea va suferi niste modificari dar din pacate este tata la tara cu ea si tre' sa astept

cine ma poate ajuta si pe mine cu un VT plzzzz???? dati add la id

nimeni cu vt-u

veste de ultima oras
                                se vinde Wv golf al varului meu an 92 motor 1.8 super ingrijit pret 2.400 neg sunati la nr 0767771949 ATENTIe sunati este al varului meu nu este al meu!
                                masina are AC ,jante p 17..revin imediat cu poze si k o adresa la anunt
                                Last edited by chris-chris; 16 August 2011, 12:07. Reason: Automerged Doublepost
                                sigpic

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google