Ct-84-msh

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

• Ct-84-msh

Incep prin o mica istorie a masinii se afla in posesia mea de 3 luni avea cand am achizitionat-o 119.000 km e un Ambition de 1,6 mpi an 2005 octombrie..foarte bine a fost intretinuta...si asa va fi si in continuare. La aceasta ora are 127.000...tehnic impecabila, estetic la fel.
    De cand am luat-o am facut cateva modificari.... anume..
    -portbagaj clean si buton deschidere din interior
    -jante rial pe 15.
    -culoare bord si butoane, modificare
    -toba finala Borla dubla
    -tub bass+statie
    -neoane interior portbagaj
    -statie cb Maxon cu antena ML145.
    Urmeaza folii, xenon faruri si proiectuare, si tocmai am pus ochii pe un 2din pentru logan .... cu ditoti.
    pozele cu masina.

Astept pareri, critici ...etc...etc...
    Attached Files
    Nu te baga in lumea drogurilor…..suntem si asa destul de multi

bine ai venit la My ride, si in clubul albastrelelor ;)

Comment

Merci mult ...e a 4-a masina albastra (diferite nuante) si a doua exact aceasi culoare ....deci sunt in trend...

Comment

Frumoasa masina si intretinuta.Imi place ce ai modificat.Bafta in continuare.

Comment

frumoasa bine ai venit la my ride o masina modificata cu mult gust! putin trantita si folii ,plasticaraiele la culoare si exterioru e perfect!!!
          sigpic

Comment

mie imi place cum bolboroseste toba aia )

Comment

Mushu la o suspensie sport nu te-ai gandit ? Spor in continuare la modificari
              Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Sa o stapanesti sanatos si fara incidente.

Ar arata foarte bine cu o suspensie sport si cu niste cauciucuri cu talon mai mic.
                sigpic1.6 16v Euro 5 + GPL

Comment

As vrea eu suspesie joasa doar ca la mine in zona drumurile sunt proaste rau de tot ...folia o sa vine cat pot de curand...ms mult de aprecieri
                  de interior nu stiu ce sa ii mai fac...parca nu vreau sa o dau in tiganeala...prefer clean si frumos...
                  alte idei aveti??

Comment

Bun venit la my ride. Arata bine masina...mult succes in continuare
                    Urcarea e grea...dar panorama e fantastica!

Comment

ms mult pentru urari...sa mai dau de bani sa bag in ea...

Comment

Schimbat duminica placute frana fata si facut polish la toata masina.

Comment

vreem pozeeee ) ..

Comment

Long time no post....
                            revin cu detalii ...schimbat discurile de frana ...ulei...flitre....

intre timp am nevoie de voi ...pe masina am cd-playeru original (care e de vanzare cu 70 ron in stare foarte buna)...pe care vreau sa-l schimb ....cu ceva cu usb...am gasit 3 variante si vreau pareri...ma intereseaza sa se auda bine sa fie ok ca si rezistenta in timp ...eu pe masina am un tub blaupunkt si boxe pioneer fata...spate originale...nu sunt disperat de super extra mega calitate dar vreau ceva bunicel si ieftin

1.Jvc kd-x30 ...o unitate fara cd (nu ma intereseaza cd-ul) care are pret foarte bun numai 280 lei , 4x50 w mofset si setari bunicele

2.Blaupunkt Madrid 210.... o unitate cu cd-mp3 si usb...clasica simpla functionala...pret 350 ron... la fel 4x50 w mofset si diverse setari de sunet ...

3.Pioneer deh-140ub ...si cd-mp3 si usb...funtii simple si ok o singura chestie in plus o setare de sunet in plus fara de restu, 4x50 mofset si numele de pioneer...pret 350 ron.

siturile sunt date ca scop informativ nu de vanzare ...nu cumpar de acolo ...doar sa vedeti specificatiile principale

o sa va rog sa va spuneti parerea obiectiv ...sa va uitati pe specificatii si toate cele ...as inclina mai mult spre Jvc din prizma banilor ...si faptul ca nu mai platesc degeaba macanismul cd care nu il folosesc...problema cu Jvc e ca nu stiu ce au mai scos dace bun sau nu desi am garantie 2 ani la el...desi nici pioneeru nu e de lasat pentru calitate si performante iar blaupunktu parca l-as lua pentru a face o linie la un moment dat...
                            Nu ma intereseaza alte playere... pentru ca nu pot sa mai investesc mai mult in asa ceva...m-am limitat la cele 3 ...astept pareri
                            Last edited by mushu; 20 January 2012, 23:26.

Comment

Frumoasa masina ta, doream sa te intreb daca nu sunt prea indiscret cu cat ai luat-o
                              sigpic

Comment

Working...
                              X
                              Anulare DPF
                              Politica de Securitate Google