If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Ehe, cu jante si cu lautarii mai greu din cauza ca astia de la magazine nu vor sa-mi dea pe gratis. Am fost, i-am intrebat si m-au dat in suturi afara . Fiti siguri ca atunci cand o sa fac rost de banisori o sa-mi iau, dar pana atunci merg si capacele
Bun Venit pe forum , in legatura cu masina misto ceasurile de bord nu le am vazut live..masina o stiu de la intalnire..ce sa zic .sa ai parte de ea , cati mai multi KM fara probleme .. Bafta
Cazzpenal, cu urmatoare intalnire la care o sa vin(duminica o sa lipsesc) o sa ti le arat si live. Imi aduci aminte ca eu uit
P.S. In realitate se vad mult mai marfa, am obtinut un blue-ice foarte placut
Astazi LCA-ul meu a suferit o mica operatie estetica. A fost rechemat in service pentru rugina, a fost gasita aripa dreapta spate (la pasajul de la roata) ruginita, vopsita si bonus mi-au pus protectii de aripi
Ionut o stiu:Prost sa fii noroc ca sunt
Maniak nu-i nevoie de pile ca masina e bagata in calculator si acolo se decide daca o sa-ti puna sau nu. Dar daca o ai luata pana in mai 2006 se pun la toate protectii
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment