If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
eram obosit ... acuma am recitit ce prostii am debitat ..
Cic-ule de parca tu ai o toba mai faina...
Alexe daca stai sa te uiti bine la ea cand bate soarele se vad mici diferente ( adica de vopsea sau cum a umplut cu kit ) ? Nu vreau sa fiu rau ...dar stii ca si mie imi plac lucrurile facute cu seriozitate
cand masina a fost vopsita integral, am rugat baiatu sa-midea 2 straturi de lac, tocmai pentru faptul ca eu fac des polish-uri, fapt pentru care are o tenta de coaja de portocala, lucru care dispare la polish zilele astea, daca citeai mai sus, am zis ca nu e gata.
cristi, azorel ... stiu, dar decat sa pun un tips de buci sa rugineasca dupa 2 sapt ... mai bine las asa
ba frate....unde draq iti tii ma telefonu ala? mai bine il arunci sa mor io...il tii degeaba...te-am sunat de mai aveam putin si mi se termina bateria...tine-l naibii legat de gat...
p.s. Loganule eu n-am facut nicio comparatie cu masina mea, daca am facut te rog sa postezi. Cand sa invii si tu iar ti ai luat BAN ? Ce naiba ai mai facut ?
cu placere hefe...cik multumesc celui care a donat ) ai naibii donatori )).... crek ma combin si eu la 2 lampi la numar :-? si ca sa zic si aici...frumoasa masina, felicitari pentru ce ai facut pana acum. vba lu cicu...esti cel mai cochet
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment