ce J au? am vazut aseara niste jante identice la service-ul unde imi vopsesc motorul si erau incredibil de late 9j cred .
DeLuXe CT 61 GAM'u
Collapse
X
-
Bai, dar mai sucite de atat nici ca puteai face pozele alea... Iti trimit chitanta de la Fastum Gel, ca mi-a intepenit gatul
Comment
-
nu o sa le incinga ca nu merge des in zona rosie...catalizatoru si poate intermediara stoc o sa fie puse la loc..e prea mult pentru noi, nu suntem genu pentru evacuari din astea...jantele sunt 7j, artec, vin in echipare stoc pe porsche..poate alea pe care le ai vazut tu silviu chiar erau 9jOriginally posted by B-53-SDP View PostBravo domnu sa le stapanesti sanatos tevile si tobele si sa le incingi cu placere acolo pe zona rosie a turometrului.
sigpic
Comment
-
-
Alex imi place tare mult cum se aude
. Ah de abia astept maine si la mine aoleu
). Maine o testez de o gaseste turbu
Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage
Comment
-
Jos cu catu'. Eu de abia astept sa il dau jos pe al meu.
Comment
-
-
daca e s o iei logic intermediara si finala si sigur scapi de sunet..da tinand cont ca ai zis ca ramane finala, intermediara originala mai degraba..da tre sa shuntesti sonda-bine, nu ca ar fi asta mare greutate...eu zic ca ambele si catu si intermediara ca daca pastrezi toba oricum ramane un sunet grav...cred totusi ca deja e destul de evident ca n are nici un rost sa te iei dupa parerile altora
a avut mare dreptate florin cand a zis ca o sa fie cicu innebunit dupa sunet...da io presimt ca o sa i treaca dupa cateva luni si doar cu toba aia borla
))
sigpic
Comment

Comment