If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Sa o stapanesti sanatos, si cati mai multi km fara probleme. Spor la tunarit, chip-uit, si dresat loganul. E bine ca in cazul masinii poti sa lucrezi cu ea mai mult de 10 min, ca nu isi pierde concentrarea ;), invata non-stop....Motorina sa ai!!
Da, nitel asa, am lucrat cu un prieten, la Gabi Cocu, pretenul invata dresaj de la Gabi, si eu eram cu alte chestii, dar iti dai seama ca s-au prins unele chestii si de mine. Vorba aia: "Omu' cat traieste, invata!!"
sal eu sunt mai nou pe forum, eu am un logan kiss de 1.5 dcI de 105 + evacuare de 60mm fara nici o toba + filtru k&n astea nush cat mai cresc puterea motorului si multe chestii cum ar fi senzori parcare, camera mers inapoi, dvd 7" cu amplif si woofer magnat, neoane cu leduri diverse culori pe sub masina si in masina am avut si angel eyse dar prefer bixenon h4 e pt siguranta si tot asa trebuie sa continui pt k e k un drog nu ma pot lasa de bagat banii in chestii. acum urmeaza niste jante pe 16 poate ma ajutati, incalzire in scaune si nu mai am idee )) am si niste poze
Bleizer am schimbat si eu luminile la bord si ceasuri (bord rosu complet)(ceasuri albe cu limbi rosii si de la 5000 rot pana la 7000 rosu) Logan 4 ever ceasuri(culori schimbate)resoftare 105 cai , toba inox, si muzicuta
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment