Nt 25 Rlk....carutza Mea

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Arata bine....cu folie , jante si proiectoare s-ar schimba aspectul radical ! ;) mult succes in continuare la modificari si sa o stapanesti sanatos
    sigpic

Comment

Bravo domnule .... felicitari pentru loganas mumusel foc
      IS 10 LNC Facebook

Comment

Mersi baieti, pozele sun facute acum vro jaumatate de an, d fapt lea facut un prieten, dar o sa revin cu altele mai noi curand, cat despre filtru, acum are tubulatura din inox si e impins mai in fata, atunci, abia il montasem si nu aveam tote piesele ajunse..

Comment

Cam asa as vrea sa arate masina, pe viitor, in cel mai scurt timp....eleron pilot wrc, jante tsw catalunya, si restul muzik, interior si motor, dar in mare parte motor
          Attached Files

Comment

BC-86-YUS(masina care ti-a facut cu ochiul).
            N-ai gusturi rele, sper ca ai mai multe poze cu ea si sa te poti ghida in ceea ce vei face si tu

Comment

Ceva in genu` vreau si eu ...mai putin eleronul ...dar gusturile nu se discuta ! Bafta la tuning !

Comment

Ce bine ma simt cand vad ca, se aduna mai multi nemteni de'ai mei pe forum
                mane paote ne intalim la o vorba ceva
                sa o stapanesti sanatos masina , e draguta

Comment

Vreau sa te intreb ceva... eu n-am vazut nici o poza cu stopurile albastrii... alta ordine de idei... daca vrei iti dau un exemplu cum sa-ti pui filtru ala sport ca sa primesti tot timpu aer rece... arata fain masina cum ai vrea tu sa arate... eleronul e mortal chiar daca unii zic ca agati rufe pe el... eu unul sunt de parere ca e bestial... apropo... vreau detalii despre injectia sport... si acuma cati cai ai dupa ce ai facut si chip tuning si injectie sport?
                  Attached Files

Comment

Pai la dyno in bacau arata 130 de cai. injectia am imprumutato de la renault 2000cmc, siemens, si softul a.k.a. chip tuning e facut special pt injectia asta, a fost mai greu, dar am reusit.

Comment

Inceputul e promitator.Bafta in continuare la tunarit .Numai bine
                      Facebook: https://www.facebook.com/CrisGarage

Comment

Frumoasa masina! O vedeam in fiecare zi in timpul scolii
                        poate vii la o intalnire, sa o vedem de mai aproape
                        http://www.loganclub.ro/forum/logan_...?t=4999&page=6
                        NT 90 RDD + NT 90 DDR

Comment

Frumoasa bre masina, sa ai parte de tunning in stil mare. Te salut
                          Daca aveti moderatori scapati de ai si daca nu aveti sa nu va luati

Comment

Arata bine "carutza" ta.Mai ales cu atatia caluti sub capota. Te astepta pe la intalniri, dar poate mai intri in vorba cu baietii pe forum.
                            Eu nu sufar de nebunie....ma bucur de ea in fiecare minut.

Comment

Originally posted by askhy View Post
                              Pai la dyno in bacau arata 130 de cai. Injectia am imprumutato de la renault 2000cmc, siemens, si softul a.K.A. Chip tuning e facut special pt injectia asta, a fost mai greu, dar am reusit.
                              caii aia ii arata tot la renaultu ala de 2000cmc nu ?
                              filtru ala sport e pus de forma acolo...iti baga tot aerul cald ,daca masina aia scoate 80 cp pe dyno ii mare lucru...
                              Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Ce dyno ii la bacau ?
                                pai la 130 cp ,trage de rupe...Si mai ales dupa cum e montat filtru ala...Zic un 12-13 pana la 100 km/h si un 19-20 s pana la 400 m
                                Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google