Omg... Cat de tare
mijto!
mijto!
e acum pentru halloween...Costa vreo 5 euroi la magazin, are vreo 140 cm diametru...Si am prins-o cu ace bolduri la intersectiile dintre "panze" 

, cu un mic porsche, care la 140 la ora, atat am reusit sa fac, o poza si apoi sa dispar pe banda cealalta ;), dupa care a disparut in zare, emblemele vopsite in negru, pana la un clean sau altceva, si cu GPS-ul nou cumparat, intr-adevar aia de pe GPS e viteza reala...Adica la radarele alea fixe unde iti zice viteza, am testat si intr-adevar corespundea GPS-ul cu radaru
( in oras daca merg cu 60, defapt am 54-56, cel putin asa zice GPS-ul si radaru ) si in penultima poza, in cazul in care nu se vede bine, pe bord am 100 fix, iar pe GPS e 94.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment