If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Salut frumos Kiss-ul tau , mai pune niste poze sa vad cum ti-au facut baietii in service masina dupa evenimentul neplacut de anul trecut.
Bafta si spor la modificari !
@Bone Mihai : care rodaj ca saraca a trecut de mult de rodaj.Am 18400 cu ea din mai anul trecut si incerc sa ajung macar la 20.000 pana de ziua ei(9 mai)
@Bad_Wolf: o sa pun poze cu toata masina numai sa apuc sa le fac..da stai linistit ca numai peripetii am avut cu ei,mi-or vopsit-o jenant si cand am fost prima oara cu ea la spalatorie mi-a sarit vopseaua de pe bara din fata si din spate.Saptamana trecuta le-am dus-o inapoi(ca am asteptat sa se incalzeasca) si mi-au facut-o din nou .Mai bine ca data trecuta dar suficient de rau incat sa nu mai calc pe la ei devreme
v-am tot promis poze..uite-le.va place trasurica mea?nu-i asa ca-i sta bine cu stopurile astea?si cotiera parca de acolo a fostapropo ..pentru cine nu stie numele ei este "Nutzi"
ma ajuta cineva si pe mine cu o capota si portbagaj mat?dar as prefera sa tin chestiile alea de pe portbagaj.mai pun niste poze poate va ajuta mai bine.va multumesc daca se risca careva,vreau de mult sa fac asta
servus...nu ti-ar place sa colantezi capota si portbagaju mat...mai bine plafonu!!! de portbagaj daca te intereseaza cunosc eu un "nene" bun si ieftin...sa renunti la embleme si sigla
plafonul nu ma ajuta la nimic,plus ca se incalzeste mai tare,la capota castig si din partea cu pietrele sarite si arata si bine,de asta am rugat daca poate careva sa-mi modifice pozele astea sa-mi fac o idee cum ar arata.nu vreau sa dau jos siglele si restu de pe portbagaj...daca o sa se poata le las acolo
Salut...pfff daca erai din Bucuresti ...stiam firme unde sa iti faci ce vrei u.
Intra aici si vezi daca te intereseaza ceva...sau poate faci vreo comanda... www.colortuning.ro & www.autoaccesorii.ro BAFTA
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment