Br - 09 - szc

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

mie unu imi place cu arata masina e ingrijita,dar mai scapa din cruciulite cum or zis si colegi,in rest bafat in continuare.

Comment

Se face atata valva pentru o masina stock.... mici imbunatatiri estetice....

Din cate vad , esti incepator ... e foarte bine ca nu te-ai apucat de cromuri, dungulite si alte procarii ...

Continua sa citesci forumul si vei sti , cu siguranta , ceea ce trebuie sa faci mai departe.....

Legat , de ce e in parbriz , ai grija la gropi sa nu crape parbrizul acele elemente...
      sigpic

Comment

Pentru Dl. Ionescu Liviu : din cate stiu eu,noi suntem pe acest forum pentru a ne sfatui unul pe altul,pentru a descoperi anumite lucruri,nu mi-a placut atitudinea ta ,trebuia sa te opresti la "nu-mi place" si gata,da tu ai inceput cu "oribil","porcarii","stupid" si altele,tie ti-ar place sa-ti spuna cineva asa ceva? Data viitoare da-i un sfat prietenesc fara cuvinte dure,este tot ce-am avut de spus!

Comment

poate sunt "prieteni vechi" si-au furat gagica unu altuia cine stie ce au de impartit )) fara suparare )

dar trebuie sa stie ca toti au inceput prin as prezenta masina fara sa-i faca nimic (tuning) si dupaia au inceput fiecare sa faca cate ceva si au iesit opere de arta, bravo este o masina ingrijita si spor la treaba de acum incolo cu ia si fara evenimente
          Last edited by cata89ro2000; 21 May 2012, 00:46. Reason: Automerged Doublepost

Comment

Originally posted by cata89ro2000 View Post
            poate sunt "prieteni vechi" si-au furat gagica unu altuia cine stie ce au de impartit )) fara suparare )

Nu sunt prieten cu el nici macar nu` cunosc ...

Comment

te asteptam la intalniri in fiecare duminica la ora 10 in parcarea primariei.

Comment

Mie imi place culoarea , ar fi o chestie sa vopsesti si bandourile de pe usi, si oglinzile in culoarea masinii , ar arata foarte bine
                Pe luneta mea sta semnu de la ''naic'' bine lipit

Comment

am pus folie pe luneta si geamuri spate Transparenta (5%) + fata (Transparenta 70%)

... Acum sa vad cum o sa stau cu bani ca vreu sa sa imi achizitionez aceste jante :d
                  Attached Files

Comment

Arata foarte bina cu folia.Daca ii pui si jantele din pza, o sa fie o schimbare radicala...in bine.
                    Asteptam sa vedem cu iese treaba!
                    Tinc fest !!

Comment

Salut..arata foarte bine cu folia.
                      Pune-i un tips mai mare,pune o maciuca deaia de " Prestige " si da altaru de la parbriz si daca ii pui si jantele din pozele de mai sus o sa arate foarte bine!
                      Prea multii prostii pentru o tara asa mica

Comment

da f bine cu folia. parca totusi e cam inchisa pe fata. sa nu lasi talonul pe undeva pt asta. in rest ti-as sugera sa scapi de cruciulite si icoane si nici paravanturile nu mi se par o alegere fericita. in principiu cu cat e mai simpla e de de bun gust. daca vrei modificari fa bare custom si porbagaj clean, bad boy, arcuri sport...etc cred ca ar arata misto cu jantele alea vopsite negru mat. la culoarea masinii ar da belea. spor la treaba pe viitor !

Comment

Arata foarte bine cu folia si daca ai lua si jantele din poza ar arata chiar superb! Succes!

Comment

Arata foarte bine jantele alea din poza, la ce pret le-ai gasit ?
                            sigpic

Comment

folia pe gramurile din fata,e omologata ?
                              My Ride ! B - 29 - TmT

Comment

Originally posted by andrei.tudor View Post
                                folia pe gramurile din fata,e omologata ?

Da sunt si pe fata si pe spate omologate cu folie

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google