Frumoada masina si modificari foarte frumoase sa o stapanesti sanatos si fara probleme
B-70-sex
Collapse
X
-
Multumesc ! La fel ,urez tuturor .Originally posted by alex86 View PostFrumoada masina si modificari foarte frumoase sa o stapanesti sanatos si fara problemeInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
ma mandresc cu motorul meu care NU A FOST SPALAT NICIODATA
Nu a fost niciodata spalat sau dat cu siliocon cum am mai vazut ca sae procedeaza........
D
Attached FilesInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Originally posted by pirvu_alex View PostNu a fost niciodata spalat sau dat cu siliocon cum am mai vazut ca sae procedeaza........
D
Nenea, matale zbori cu masina asta? Sau cind ploua nu o scoti afara? E prea curat motorul ala...
Asa imi place
Comment
-
ms ms ms ........ Pai e sters periodic cu pamatuf pufos dala ......Originally posted by dsign View PostNenea, matale zbori cu masina asta? Sau cind ploua nu o scoti afara? E prea curat motorul ala...
Asa imi place
D
..... Si app atentie la bateriile din fabrica ca unele curg fiindca nu suntcapsulate bine ... Mie asa mi s-a intamplat ....... S am trecut la BOSH draq...
)) au venit dracii mari
)))
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Am 2 intrebari .... La o intalnire cam cati oameni se strang? Si cam cat dureaza???Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
-
Unde gasesc si eu niste xenoane 8000 k pentru angel eyes????? Undeva unde sa si monteze!!!!Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
noile modificare la SEX
Fata
xenoane 6000k faza scurta
cd player Alpine si boxe cu tweter alpine
spate
Boxe ovale JBL 150w rms +amplificator Blaupunkt de 480 w
toate impreuna cu montaj si banii la baietii de la service 2500 ronInteractive Design Lights & Sound <- click
Comment
-
Frumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Ce nu se imbina in int (parerea mea)..Sunt aeratoarele argintii, cu husa volan si consola imitatie mahon. Ori mahon, ori inox
.
Frumoase jentile si se imbina perfect cu kitul de la dacia.
Iar numarul e cel mai mare kich (iar strict parerea mea).
Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.
Comment
-
ms ms si tu la felOriginally posted by iancucezar View PostFrumoasa masina sa o stapanesti sanatos. Ce nu se imbina in int (parerea mea)..Sunt aeratoarele argintii, cu husa volan si consola imitatie mahon. Ori mahon, ori inox
.
Frumoase jentile si se imbina perfect cu kitul de la dacia.
Iar numarul e cel mai mare kich (iar strict parerea mea).
Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara probleme.
Interactive Design Lights & Sound <- click
Comment

Comment