Un Loganas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

da la husa de volan se refera
    si leduri cred ca e vorba de cele din faruri "drl"
    sigpic

Comment

Originally posted by nicu_rcn View Post
      da la husa de volan se refera
      si leduri cred ca e vorba de cele din faruri "drl"

Ledurile alea chiar mi se par dragute... :-? nu mi`a spus nimeni pana acum ca ar fi inestetice.

Comment

Mie mi se par ok. Cum le-ai pus in far? Ai desfacut plasticul?

Comment

cred ca e banda lipita pe sticla farului(exterior) Eu zic sa o dai jos...nu e audi... Acum faci cum vrei, e masina ta.
          MY CLA

Comment

E lipita sub far... noaptea se vad frumos.. nu e nici o intentie de "audi"

Comment

poate nu e intentie de audi dar cu siguranta multe persoane claseaza aceasta "imbunatatire" la categoria kitsch. sugestia mea este, ca si a colegilor de pe forum, sa renunti a acele becuri si la husa de pe volan iar daca ar fi sa-ti mai sugerez ceva, acel lucru ar fi sa renunti si la capacele de boxe, manere si alte piese vopsite la interior in culoarea masinii. cand le vopsesti alta culoare le scoti in evidenta si dupa parerea mea nu sunt niste elemente deosebite ce trebuie puse in valoare prin colorarea lor. e doar o opinie. sper sa nu o consideri ofensa am incercat sa-ti ofer un sfat si sper sa-l tratezi ca atare.
              My ride

Comment

pozitiile alea din far erau bine venite in portbagaj sau sub bord, e doar un sfat

Comment

interioarele sunt vopsite in albastru deschis si masina e bluemarin

Cred ca o sa renunt la pozitiile pe led.

Va multumesc pt aprecieri si critici si mai astept sfaturi

Comment

Working...
                  X
                  Anulare DPF
                  Politica de Securitate Google