prima parere...consumul in oras a scazut ...sa zic cu o jumate de litru... asa ...dar inca e prea devreme sa comentez... am sa va tin la curent pe threadul lui Airfilter.
Kelemen-mobilul
Collapse
X
-
salutare, imi permit si eu sa-mi dau cu parerea sper sa nu te superi:
investitia e buna mai ales la benzina, dar cred ca e mai bine sa-l pozitionezi mai in fata pentru a capta aer mai rece, linga rezervoru de ulei de directie...BAFTA..."Pe masura ce faci imbunatariri costisitoare masinii, creste riscul de a o accidenta" - Eduard A. Murphy...sigpic
Comment
-
si inca o poza mai pe seara facuta. doar cu pozitiile aprinse.Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
consumul cu filtrul minune nu a scazut, dar nici nu as spune ca a crescut, in schimb masina trage o idee mai bine in ture mici, si in ture mairi face un zgomot superb.Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Salut Mumus.
Da,de la mine ai luat-o
,dar nu mai sunt pe stoc:9
Numai bine.Un Logan----YNG-----
Numai bine.
Comment
-
Azi masina mea a implinit :Attached FilesUn om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment
-
Azi mi-a schimbat un forumist si cablul de la acceleratie ca era desirat, rupt pe jumatate.
deci in 4 ani de zile am avut 2-a probleme:
1 termostat defect -25 ron
2 cablu acceleratie 30 ron.
Un om inteligent nu va fi niciodata rau. Rautatea se naste din prostie, inferioritate si frustrare.
Comment

... sunt curios de felu cum se poarta la drum intins... daca o fi o mare "diferanta" de combustibil consumat

*

**
Comment