If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
va prezint loganul meu 1.6 mpi de la inceput pana in prezent:P
Modificari
-dim soft
-serpisor 4 2 1 teava cap coada inox catalizator sport toba mijloc borla si 2 finale borla
-bad boy
-bandouri astupate porbagaj clean
Ce pot sa spun.... pentru inceput Bun venit la my ride!
spune si tu mai multe detalii despre el....ce modificari iai facut, ce ai de gand cu el (ce modificari vrei sa ii aduci).....ataseaza cateva poze facute pe zi sa il vedem si noi mai bine....in rest ce sa zic, numai bine! si multi km fara incidente
Bun venit!Fioroasa masinaIn mare parte imi place...dar husa de pe volan e hidoasa scapate de ea!sau nu o mai ai?din cate vad astea sunt poze mai vechi...pune si tu ceva poze cu stadiu final al masini!
Imi plac modificarile aduse,ar mai trebui schimbate triplele cu unele cu semnal alb si facut ceva la grila(scoasa stema sau pus plasa).Oglinzile dadeau mai bine vopsit doar capacul in culoarea masinii decat tot.Bafta in continuare.
Din totdeauna mi-a placut aceasta culoare pe logan. Imi place si acum. Imi place cum arata masina, desi parca eu as fi lasat pe undeva putin negru pentru contrast!
Ai poze cu "burta" loganului? Sunt curios pe unde ai tras tevile de la evacuare.
Aplica si la concursul nostru din 2012 de aici!
multumesc frumos am arcuri h&r scurtate si amortizoare stoc scurtate si intarite pe spate e greuu de facut camberul (ungiul negativ) trebui sa pui discuri ca sa il poti face.
bara o sa o skimb cu una de mcv si scoase emblemele
stopurile nu o sa le skimb as vrea sa fac cv pe led cu o folie neagra:P
pun o poza da nu prea se vede prea bn cum ar veni tevile de la evacuare
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment