Pana la urma au ramas cate 36 leduri de 5mm la 170 grade,pe fiecare cerculet
,munca de om nebun
,sa aliniezi 36 de leduri la egala distanta,sa le mai faci si legaturile,dar ce nu face un pasionat pentru Loganul lui.Ganditiva, este un cerculet de 5mm latime unde s-au dat 72 de gauri de 1mm, la o distanta de 2mm intre ele.
,munca de om nebun
,sa aliniezi 36 de leduri la egala distanta,sa le mai faci si legaturile,dar ce nu face un pasionat pentru Loganul lui.Ganditiva, este un cerculet de 5mm latime unde s-au dat 72 de gauri de 1mm, la o distanta de 2mm intre ele.

<--TOYOTA

Vopsita toata rosu.
@lupulucian-Cred ca masina asta o sa ramana la nepoti,m-am atasat prea mult de ea ca sa o vad la altul. @Dragman-Farurile le poti face asa mai usor decat crezi,dar trebuie rabdare.Bec pentru semnalizare se gaseste in comert sau ia legatura cu userul Sonykel. @ingerulol - Am bara de MCV dar trebuie vopsita si nu am avut timp.Oglinzile asa le-am cumparat cu capacele rosii,cred ca acum se gasesc mai usor pt ca am vazut multe Fh2 rosii, cu oglinzi asa ca ale mele. @odorog- Ma bucur mult, ca masina mea este, printre preferatele tale. Intr-un cuvant va multumesc la toti pentru aprecieri ! Fara ajutorul si criticile voastre nu as fi reusit sa fac masina asa,mai urmeaza si alte surprize. 

Comment