sa ma laud si eu!
Collapse
X
-
ms savoiu......dar masina intra la vanzare cat de curand,si o sa incep sa dau jos de pe ea.....
-
foarte frumoasa masina si ingrijita
intrebare de unde ai luat fetele de usi ?
poti sa mi raspunzi pe pm
multumescLast edited by morpheus2kro; 24 August 2012, 17:13.
Leave a comment:
-
dar este frumos si de efect, de asta te asigur
schimba in bine aspectul interior
Leave a comment:
-
ms stefan...cotiera este de laguna2,si frana de mana trebuie mutata putin in fata/dreapta!nu e cine stie ce de modificat.....
Leave a comment:
-
jos palaria pentru modificarile din interior.mult bun gust.in special cu fetele de usi de pe ph2.
am si eu niste intrabari.cotiera de pe ce masina e?
ai scurtat maneta schimbatorului?
mersi anticipat si spor la modificarile viitoare
Leave a comment:
-
da matheo a venit....dim sunt la el sa vedem noutatile :d.....o sa ma duc cu ea luni sa ii fac directia si vedem at!
Leave a comment:
-
Daca se stramba poate sa fi lasat ei ceva slab ori sa ai jocuri in articulatie ( cel mai probabil capete de bara si bieletele de directie).
A venit nea Marian din "calatorie"?
Te salut
Leave a comment:
-
Pai sunt multumit. Daca ti s-a strambat iar volanul nu cred ca sunt de vina cei care ti-au facut geometria. Daca atunci cand iesi pe poarta lor, valorile de pe foaia care ti-o dau sunt in regula si volanul sta drept inseamna ca au facut treaba buna. Daca se stramba ulterior e o problema la masina...
Leave a comment:
-
cosmin:nu stiam ca trebuie sa fac directia dupa ce schimb pivotii,dar assa invata omu:P.....
shakar:si esti multumit,ca eu am mai facut directias undeva su dupa cateva luni.....iar aveam volanu stramb!!
niste poze cu o improvizatie,sa nu se mai vada bateria si o baitza cu niste ceara pt lustruit
....imi lipsa de ocupatie in timpu serviciului..
)
Leave a comment:
-
La Craiova la ASCET e 50 lei directia, am facut-o eu acum cateva saptamani.
Leave a comment:
-
Ce intrebare mai este si asta................Normal ca trebuie.
Directia o faci de fiecare data cand schimbi ceva la roata cum ar fi - bascule/pivot/cand mesteresti la amortizor etc.
Arata si Streulea ce joc au suruburile in lacasul in care intra.... in tutorialul cu schimbatul basculei .
Deci mai adaugi 100-120 lei directia.
Leave a comment:
-
astazi am reusit si eu sa schimb,la 87000km,pivotii si bieletele antiruliu......o intrebare am,trebuie sa fac directia,pt ca am volanu caam stramb acuma!!
Leave a comment:
-
da se potrivesc,numai ca trebuie sa montezi si tijele de la manerele deschidere usi.....250lei cu stalpii centrali inclusi in pret
Leave a comment:

Leave a comment: