If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Te mai deranjez si eu cu o intrebare ... Siliconul ala de parbriz , l-ai gasit in comert sau ai fost la un service de ai montat pragurile ? Felicitari inca o data si mult succes cu ea pe viitor
este cumparat de la un magazin de auto,dar este la baton(salam)nu la tub!
ms,dar mai am de lucru la ea,trebuie sa rezolv banchetele,ma bate gandu sa ii pun o suspensie sport,distantiere pe spate....eheee este de munca,am mai multe in cap,asa ca bani sa fie si spor de munca!!
daca cineva a reusit sa desfaca triplele din spate,ma ajuta si pe mine cu niste informatii?vreau sa pun leduri pe semnalizari
Am pierdut multe in viata,dar niciodata nu mi-am pierdut respectul fata de cei care-l merita!!
Multumesc pt raspuns ! Bani si chef de munca sa fie , ca in rest se gaseste intotdeauna de facut cate ceva .... Vis-a-vis de desfacutul triplelor , am inteles ca nu merg desfacute , se sparge sticla si apoi se inlocuieste cu o alta sticla , vezi ca @ Florin_x2004 a facut de curand aceasta operatiune , cauta aici la My Ride si ai sa vezi
Stopurile nu ai cum sa le desfaci pastrand sticla intreaga , a incerca un coleg dar nu a reusit . Daca vrei sa iti faci placuta cu leduri va trebui sa modifici si sticla pentru ca se vede aiurea prin striatiile de pe ea.
Felicitari pentru masina!
fetele de usi au fost de pe un laureat ph2,in gaurile date au fost puse twetere.
cotiera de laguna se adapteaza in 2 3zile de munca lejera,dar se merita
multumesc pt aprecieri
azi s-au facut etrierii....si pizzaaaaa se stie
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment