Salut , am vazut azi masina pe Transfagarasan si arata blanaaa.
Felicitari pentru munca depusa si banii investiti.
Felicitari pentru munca depusa si banii investiti.
) daca puteai sa te opresti era grozav, stateam la o vorba, pana sambata sunt in Brasov, daca sunt colegi care vor sa iasa putem sta la o samanta ceva

) daca puteai sa te opresti era grozav, stateam la o vorba, pana sambata sunt in Brasov, daca sunt colegi care vor sa iasa putem sta la o samanta ceva 
Pot spune ca am atins pragul de 100000 km fara incidente majore, doar unul care a rezultat un deviz de 7200 lei, rezolvat pe casco, am derapat evitand un sofer "iscusit" si m-am oprit din fericire, pe un morman de zapada, fara sa ranesc pe cineva. La 95000 km am schimbat kitul de ambreiaj si urmeaza pe la jumatatea primverii sa mai fac mici investitii in materie de jante. Nu stiu insa ce sa aleg intre Sparco Rally White sau Evo Corse SanRemo in materie de greutate si calitate a jantelor, vreau ceva usor dar totodata sa fie si rezistente
Poate a avut cineva si imi poate da o parere. Multumesc!

preturile sunt facute pentru asigurari, nu are cum sa coste putin
Iti multumesc frumos. Si tu sa te bucuri de masina, fara incidente, cat mai multi km

We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment