Cel mai tare post nea cosmine
) . Permite-mi sa iti spun ca esti idolu meu 
Pentru cauciucuri sunt mii si mii de solutii si crede-ma ca nu afecteaza cu nimic ....
Ah , ok , inteleg o solutie de 5ron kg . Ca fapt divers folosesc atat pe cauciucurile de iarna cat si pe cele de vara solutie de la Turtle Wax pentru caucioace (se gaseste in carrefour cu 25-30ron ) de prin 2009 , iar la alta masina de prin 2008 solutie de la Mafra si pana acum nici o crapatura........
Daca folosesti silicon de bord inteleg
)) , in rest... Scuzati de offtopic.
In rest colegu shark , cat mai multi km si ca o mica paranteza , cam ciudata alegere in ce priveste motorizarea ... Am mers pe symbol cu motorul asta si la depasiri imi era putin cam frica sa zic
...
) . Permite-mi sa iti spun ca esti idolu meu 
Pentru cauciucuri sunt mii si mii de solutii si crede-ma ca nu afecteaza cu nimic ....
Ah , ok , inteleg o solutie de 5ron kg . Ca fapt divers folosesc atat pe cauciucurile de iarna cat si pe cele de vara solutie de la Turtle Wax pentru caucioace (se gaseste in carrefour cu 25-30ron ) de prin 2009 , iar la alta masina de prin 2008 solutie de la Mafra si pana acum nici o crapatura........
Daca folosesti silicon de bord inteleg
)) , in rest... Scuzati de offtopic.In rest colegu shark , cat mai multi km si ca o mica paranteza , cam ciudata alegere in ce priveste motorizarea ... Am mers pe symbol cu motorul asta si la depasiri imi era putin cam frica sa zic
...

Comment