@ prestige: urmeaza nuca din piele de prestige, si mi-as fi dorit un volan de laguna 3, insa fondurile ma repliaza spre imbracatul volanului original in piele.. 
@dan: din cauza unor probleme cu prezoanele, nu am "lasat" masina pe asfalt cu jantele pe 17 si nu stiu ce luft imi va ramane intre aripa si cauciuc, ( reglabila imi depaseste cu mult bugetul, ma refer la kw, ta-technix-ul adaptat de pe clio parca nu ma tenteaza..) , deci momentan arcurile raman in aer
pana nu vad jantele montate sa vad cat imi permite sa cobor si automat spre ce sa ma orientez.. arcuri kw,eibach..
@dany91: Mersi mult colegu!
Masina este in lucru! Ba chiar la inceput. Ce a fost pana acum a fost doar baza.. detaliile ( scaune retapitate piele+textil, tot interiorul vopsit in culoarea bordului, maciulie, navigatie) abia de acum in colo vor incepe sa apara.
Un mic update: bara fata mcv!

@dan: din cauza unor probleme cu prezoanele, nu am "lasat" masina pe asfalt cu jantele pe 17 si nu stiu ce luft imi va ramane intre aripa si cauciuc, ( reglabila imi depaseste cu mult bugetul, ma refer la kw, ta-technix-ul adaptat de pe clio parca nu ma tenteaza..) , deci momentan arcurile raman in aer
pana nu vad jantele montate sa vad cat imi permite sa cobor si automat spre ce sa ma orientez.. arcuri kw,eibach.. @dany91: Mersi mult colegu!
Masina este in lucru! Ba chiar la inceput. Ce a fost pana acum a fost doar baza.. detaliile ( scaune retapitate piele+textil, tot interiorul vopsit in culoarea bordului, maciulie, navigatie) abia de acum in colo vor incepe sa apara.
Un mic update: bara fata mcv!

. Mersi mult pentru poze.
Eu chiar nu gasisem ceva dupa care sa ma orientez. Clar o sa ii trebuiasca "harce" , dar momentan fondurile pentru masina sunt cam mici, si sunt deja distribuite .. plus ca vine iarna si daca le iau acum nu le montez pana la primavara. Usor usor avansez, si voi pune in practica toate ideile.. Nimeni nu si-a facut masina in cateva luni.. Unii lucreaza de ani de zile la ele, si de fiecare data se mai gaseste cate ceva de modificat, adaptat sau personalizat!
Mersi de implicare!!
, voi grabi procesul!
Multumiri Teo21din pentru virtual!!
hai cu ele pe viu
)

In 4 zile FGM-u a revenit la viata cu ulei, distributie , accesorii, filtre, garnitura chiuloasa , supape si semeringurile supapelor noi .. Enjoy foto!
Comment