Eu nu inteleg de ce va puneti numarul de inmatriculare pe oglinzi.Il aveti deja pe numere,sau vreti sa-l vedeti tot timpu?
da' i-a pacalit si pe aia din service, pe devizul de reparatie scrie kiss fm. tipul de la reprezentanta reno unde am facut masina a incercat sa imi aduca alt sticker dar cica nu s-ar mai face... acum am vorbit cu vreo 2 persoane sa incerce sa il faca din autocolant, chiar daca nu mai e pe rasina, macar e acolo. ca cine nu stie, nu isi da seama.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
) oricum eu tin masina in curte, dar asa, de aspect mai mult. fara antena si fara capacele de la ventile am ramas intr-o parcare la o fabrica...
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --
, dar ma gandesc la o solutie, eventual mai trag o banda de leduri si o fac pe aia sa se aprinda din buton
.
si tot azi, am reusit in sfarsit sa imi pun alt cablu pentru deschidere capota motor (care s-a rupt in decembrie). decat sa dau 70 lei la service pe manopera mi l-am schimbat singur in 1,5 ore.
Dacia Logan Abs Plus 1.4 2008 / Dacia Duster Black Touch 1.6 16v 2017 -- BV 83 RMJ / BV 84 RMJ --We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.

Comment