Nu o mai repara. Nu merita.
Bine ca nu ai patit nimic.
Ps: ai facut praf limba romana.
Sent from my ZP1000 using Tapatalk
Golanul Meu Rosu
Collapse
X
-
Un mecanic mi a zis ca mi o repara cu vro 40mil dar am zis so vand asa,intr o dimineata am plecat de acasa si la 200m de casa mergea unul in cet avea circa 50km/h m am bagat sal depasesc si dintr o data lam vazut ca sa bagat pe banda mea brusc am pus frana si mi a fugit curul am dat intr un nuc si dupaia ma ricosat intr un gard
Am avut noroc am scapat doar cu cateva sgarieturi minoreLast edited by Aleexalex; 4 November 2014, 15:16.
Leave a comment:
-
Sper ca nu ai patit nimic.Originally posted by Aleexalex View PostPozele cu masina avariata
Masinile se vand sau se repara, sunt doar fiare ... important e sa nu fie ranit nimeni.
Cum s-a intamplat incidentul ?
Leave a comment:
-
Din cauza jegosilor care te vede cai depasesti si se fac spre tine si dupaia fug
Masina daca nu se vinde pana sapt care vine se dezmembreaza precizez ca are taxa platita modelul ambiance 31.000km reali motorul merge ceas
Leave a comment:
-
Pozele cu masina avariata
Leave a comment:
-
Cateva poze cu golanu si cativa km in plus
Leave a comment:
-
Nu am mai postat de ceva timp ,momentan masina se afla tot in acelas stadiu decat cu inca putin km in plus
Leave a comment:
-
Si inca o poza ca sa cam pus praful pe aici
Leave a comment:
-
Am inteles multumesc mult pentru atentionare o sal dau jos si o sal lipesc doar pe exterior
Leave a comment:
-
Da mai bine pui doar pe fata interioara catre fata de usa. In zona unde ai pus se aduna apa, fiindca de aceea are gaurile de sub portiera pentru scurgere.
Leave a comment:

Leave a comment: