abs plus

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

Asa mult conteaza Andrei Ac-ul?
    U ce zici?

Comment

Da ... pentru ca e foarte util in verile din romania si nu ai cum sa pui ulterior ... si chiar daca ai putea investitia ar fi mult mai mare decat daca ar fi stock ...
      sigpicMy ride

Comment

Ok
        Mersi de sfat.
        Urmatorul Logan sigur va fi full!!

Comment

O sa vezi la vara, cand o sa fie peste 30 grade C cat conteaza AC-ul. Si atunci o sa transpiri in masina de o sa-ti doresti sa ajungi mai repede la destinatie.
          Cel mai nou proiect auto din România!
          Foarte curând şi teste cu modele Dacia.

Comment

Macar nu imi reaminti Andrei!!

Comment

Originally posted by Rocri View Post
              Saru' mana Andrei. Eu nu am inteles la ce s-a referit shiftyasd. Ca la 7200 de euro este ABS+ chel nicidecum Preferance. Oricum ai configura nu iese Preferance la 7200 de euro.Iar intre Abs+ si Preferance este o mare deosebire (faimosul ABS)chiar daca pe usi scrie Preferance.

preferance-ul era 7100 euro si era o oferta la 100 de euro iti dadea abs si proiectoare.....

Comment

Ala-i ABS + nicidecum Preferance. Preferance nu are optional ABS dar vine echipat cu Radio-CD in timp ce la ABS + Radio-CD-ul este optional. O alta diferenta este ca la Preferance nu ai optional AC-ul si airbag-uri laterale. Nu te lua dupa ce scrie pe usi.
                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Asa e,dar eu am primit-o cu 3 tetiere nu cu 2!!
                  Am inteles ca initial era cu 2 ca si la Preference!!

Comment

Ala-i ABS + nicidecum Preferance. Preferance nu are optional ABS dar vine echipat cu Radio-CD in timp ce la ABS + Radio-CD-ul este optional. O alta diferenta este ca la Preferance nu ai optional AC-ul si airbag-uri laterale. Nu te lua dupa ce scrie pe usi.
                    pai daca are 2 tetiere,si cand am cumparat-o asa era promotia ca la 100 de euro pe langa pretul masinii mi-a dat si abs+proiectoare(si am renuntat si la casetofonul masinii pt ca am zis ca oricum imi iau unul mai bun si nu are rost sa mai dau banii si p ala),cum te contrazici tu cu mine si imi spui ca eu am abs+ si nu preferance???Crezi ca eu nu stiu ce am cumparat?

Comment

Si la abs plus am vazut ca scrie pe aripa fata stanga sub becu de semnalizare,mare si frumos ABSplus,la mine nu scrie.

Comment

Originally posted by Red_Alin View Post
                        Asa e,dar eu am primit-o cu 3 tetiere nu cu 2!!
                        Am inteles ca initial era cu 2 ca si la Preference!!
                        Da la inceput erau cu 2 tetiere. Ori au mai bagat una intre timp ori ti-au dat un Laureat + reformat(glumesc).
                        @shiftyasd chiar nu stii ce ai cumparat. Intreaba-l pe Andrei sau pe orice posesor de ABS+ si o sa-ti spuna acelasi lucru ca si mine. Tu ai ABS +. Uitat-te in contract, uitat-te pe site-ul oficial Dacia. Mai intreaba-l pe dealer o data ce ti-a vandut. Si pe usa mea nu scrie ABS + , scrie Preferance dar este ABS +. De ce nu am abtzibild scrie pe topicul asta cateava pagini mai sus. repet Preferance-ul nu are ABS-ul optional.
                        Last edited by Cristi_LCD; 31 March 2008, 12:16.
                        Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Mi-au zis ca e cadou a3a tetiera!!
                          Iti dai seama ca nu m-am suprat!!!

Comment

Bafta ta. Altceva promotional nu ai prins ca anul trecut era la moda garantia extinsa moca.
                            Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Da la inceput erau cu 2 tetiere. Ori au mai bagat una intre timp ori ti-au dat un Laureat + reformat(glumesc).
                              @shiftyasd chiar nu stii ce ai cumparat. Intreaba-l pe Andrei sau pe orice posesor de ABS+ si o sa-ti spuna acelasi lucru ca si mine. Tu ai ABS +. Uitat-te in contract, uitat-te pe site-ul oficial Dacia. Mai intreaba-l pe dealer o data ce ti-a vandut. Si pe usa mea nu scrie ABS + , scrie Preferance dar este ABS +. De ce nu am abtzibild scrie pe topicul asta cateava pagini mai sus. repet Preferance-ul nu are ABS-ul optional.

of doamne....daca tu zici,da eu tot la parerea mea raman,abs+proiectoarele erau doar o promotie optionala,care puteai sa o adaugi p masina.

Comment

Descoperă lista de prețuri pentru varianta ta preferată al modelului Dacia Logan essential și toate datele tehnice.
                                Cel mai lent 1,6 8v

Comment

Working...
                                X
                                Anulare DPF
                                Politica de Securitate Google