If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
salut. la service-ul de la strand sunt 2 vopsitori. vorbesti in particular cu ei si te rezolva in jur 1800-2000 ron( in service te costa dublu)
luminile in bord, mi le-a schimbat un baiat din Pitesti, dar cred ca daca ai cumpara tu ledurile/kitul(sunt multe magazine si baieti care se ocupa cu asa ceva) te duci la strand si vorbesti cu Auras si cred ca te rezolva( tot in particular)
Last edited by crististreulea; 4 September 2014, 10:45.
Reason: Automerged Doublepost
am gasit acest forum si as vrea sa arat ce imbunatatiri am si ce mai pot adauga pe viitor
de mentionat ca nu ma pricep la masini ca cei de pe acest forum
Logan 2005 47.000km
Motor: 1.4
schimbat Fise si Bujii Iridium
chip tuning
exterior:
eleron luneta,eleron porbagaj.difuzor bara
Jante aliaj
Folii Solarzone
Lumini:
Stopuri modificate
Bi Xenon
Lumini Undercar telecomandat
senzori marsarier
Interior/audio:
modificat bord /lumini ceasuri bord
insonorizat:usi fata+spate+porbagaj+stalpi
Boxe fata Lanzar 16.5cm+tweetere putere 200w rms
Boxe spate Inphase putere 300 w rms
Dvd Pyle
Tetiere Pyle
Amplificator Mac 4 canale
Condensator Juice 2.4F
Subwoofer Juice D212 putere 2400 w Max( in jur de 600-800 w rms)
Salut!
Interior frumos, culoare frumoasa dar scapa de acele stickere. Exteriorul lasa-l cat mai simplu, e pacat sa acoperi culoarea asta frumoasa cu bazaconiile astea.
Numai bine si sper sa tii cont de sfaturie noastre! ;)
va salut
exteriorul eu zic ca deocamdata nu il schimb
acum ma gandesc la interior
vreau sa il schimb/infrumusetez
eu m-am gandit: folie carbon la guri aerisier ,consola si tot ce tine de frana de mana( acum nu stiu sa cumpar folie carbon lucios sau simplu, cel lucios e de 2-3 ori mai scump)
si cel mai important , vreau sa schimb aspectul fetelor de usi
insa nu stiu cum: oare va tine folie carbon?
de vopsit inca nu vreau sau sa le schimb cu fete de usi ph2( se potrivesc perfect?)
daca stiti vreun post aici sau link poze e bine venit
acum am citit si parerile voastre
abtipildurile de pe porbagaj le-am scos
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment