Originally posted by SUPERCAR

View Post

Logan CT 82 PWR [Castigator campionat "Cel Mai Tare Exterior Level 1"]-2008

Collapse

X
- 

da,desi la cateva luni dupa ce am puso au puso si pe varianta berlinaOriginally posted by petroman View Postbara fata e de MCV? - prinde bine

da,dar peste doua saptamani ca vreau sa le montez pe masina odata cu instalatia xenon pe faza scurta H1,deocamdata am schimbat la faruri ledurile de la cerculete cu ce mi-a zis dan.gutu ca sa dea o lumina alba ca alea stock aveau alt tip de leduri care dadeau o lumina galbuie iar acum le-am pus leduri de 3mm albe super luminoase luate de pe zexstarOriginally posted by giurisici fabian View PostSupercarul arata din ce in ce mai super!!! banuiesc ca urmeaza farurile   
 Comment
- 

care sunt...astea primele ?Originally posted by SUPERCAR View Postda eu le-am bagat,si nu e greu in 30 de min le schimbi dar iti trebuie un pistol de lipit,recomandat o statie de lipit ca e mai precisa si putin fludor.Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
 Comment
- 

Am vazut stopurile pe spate...arata bine de tot.Din ce e pe piata in momentul de fata,astea sunt preferatele mele.La urmatorul Logan(Prestige 16v,mineral)asa ceva voi pune.DOAMNE AJUTA.
 Felicitari,ai o masina frumoasa.Forum neinteresant. Delogat definitiv.
 Comment

sigpic
sigpic

<--TOYOTA
<--TOYOTA
Comment