If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Azi mi-am schimbat si eu lumina la interior cu leduri de culoare alba
Ce sa zic schimbarea este destul de mare,acum se vede mult mai bine in interior,lumina fiind mai puternica fata de becul stock de fabrica si efectul care il creaza ledurile e super...se vede super super misto.
In pozele atasate se vede un fel de lumina albastruie dar de fapt in realitate este un alb clar,rece ceva in genul luminilor de la xenoane.
PS.Totul a fost facut de CosTin87SIE si ii multumesc!
Cat te-au ajuns farurile angel-eyes impreuna cu cele doua instalatii de xenon,ca exact ca tine vreau si eu sa imi fac dar nu stiam la cat ma ajunge toata treaba.
Astazi am avut ocazia sa ii vad si masina lui supercar. Vreau sa spun ca arata mortal, mai ales coborata. Si merci pentru stickere supercar. Le-am lipit deja
Azi mi-am luat un scuter culoare neagra,pe care il ador,imi place cum se infige.
Motor in 4 timpi racit cu aer, viteza maxima limitata la 50Km/h si consum 1.5L%
In jur de 3000-3500 RON daca nu ma insel costa am avut si eu un peugeot in 2 timpi ( 90 km/h - 2,5L / 100km ) dar m-am plictisit de 2 roti ....imi place mai mult pe 4 DSC00888.JPG
DSC00890.JPG ( scuze daca pun poze cu ce am avut eu )
Azi am renuntat la difuzoarele de pe spate si le-am schimbat cu niste Alpine de 16.5cm si pot sa zic ca se aude ceva mai bine fata de cele ale masinii stock.
Montajul l-am facut la mermin in constanta si ma costat 40ron.
Frumoasa masinuta daca i-ai pune o suspensie sport si ai puneo langa a lu Bigman ar gemene ) BAfta in continuare cu proiectu!
Ce fel de suspensie sport are Bigman...KW reglabila? Eu am pe a mea arcuri Eibach + amortizoare Bilstein pe fata si spate si credema ca nu e nevoie de mai mult e suficient de "caruta" acum la ce drumuri avem noi.
Are arcuri H&R care coboara 45 mm , si cauciucuri cu talon mic si jante pe 15...
Pentru a evita imposibilitatea resetarii parolei pe forum, userii cu adresa de @yahoo.com sunt rugati sa activeze o alta adresa de mail, diferita de @yahoo.com.
We process personal data about users of our site, through the use of cookies and other technologies, to deliver our services, personalize advertising, and to analyze site activity. We may share certain information about our users with our advertising and analytics partners. For additional details, refer to our Privacy Policy.
By clicking "I AGREE" below, you agree to our Privacy Policy and our personal data processing and cookie practices as described therein. You also acknowledge that this forum may be hosted outside your country and you consent to the collection, storage, and processing of your data in the country where this forum is hosted.
Comment