Salut baieti ! Tot urmaresc pe aici forumul si activitatile voastre
si m-am gandit sa va prezint si masina mea
defapt a lu tata , este un logan 1.4 laurate din 2007. Masina nu are cine stie ce modificari majore,dar sper ca in viitorul apropiat sa mai modific una alta ! Astept pareri,ideii si de ce nu si critici !
si m-am gandit sa va prezint si masina mea
defapt a lu tata , este un logan 1.4 laurate din 2007. Masina nu are cine stie ce modificari majore,dar sper ca in viitorul apropiat sa mai modific una alta ! Astept pareri,ideii si de ce nu si critici !

, avea 15.000 km ,imi fac treaba cu ea pe aici mai mult . Nu stiu ce inele sunt, le-am confectionat eu ,astea le taiasem dupa boxa si nu pica perfect si dupa mi-am dat seama sa le tai dupa plasticu ala care pica peste boxa si au iesit bine,nu vroiam sa tai tabla .
) , cand dai de banuti ,ia niste jante de aliaj si ai sa vezi ca schimba foarte mult masina sau alt model de capace , astea pe care le ai acum , au fost cele mai urate capace scoase de Dacia ( a mea e din toamna lui 2006 si a venit cu celalalt model de capace - sa ma laud si eu
cu alte cauciuri mai noi. Ai mei au niste probleme financiare dar sper sa ma angajez si vor urma si alte modificari
Comment